Přejít na obsah

Gray TDI sportline

Doporučené příspěvky

Houmiku sice nevím kolik ti je,ale máš absolutní pravdu. Všeho s mírou. A dát v 18ti do auta které má cenu tak 65 000kč na úpravu dalších 80 000 za úpravy, tak bych si spíše koupil octavku II v nějaký pěkný výbavě a barvě a dostanu do nich 5x více ženských s vyšší hodnotou:) (mě je 22 :lol: )

NO JASNĚ MÁŠ PRAVDU , PROŽ RVÁT PRACHY DO ZVYŠOVÁNÍ VÝKONU A RŮZNÝCH SPORTOVNÍCH ÚPRAV.........KDYŽ SI TO VE FINÁLE SEČTEŠ KOLIK JSI DO TOHO NASYPAL , TAK BY ZA TY PRACHY BYLA 02 RS :lol:

NO JO , ALE KDYŽ SI TADY PROHLÉDNEŠ PÁR STRÁNEK , TAK ZJISTÍŠ ŽE JSME TADY AŽ NA PÁR VYJÍMEK VŠICHNI PACIENTI CO RVOU PRACHY DO SVÉ STARÉ PLEČKY :lol: ;) :lol:

Odkaz ke komentáři

Jinak jsem denska koupil celkem lacino další věcičku:) zítra budou fotky. A totálně pohřbil alespoň malý kousek naděje, že AAA za něco stojí. Jsou to zloději a žebráci!!! Jinak zde vítám neználka, tebe jsem tady snad ještě neviděl :smich: doufám, že tě brzy poznám a zajdem na ryby!!!

Upraveno uživatelem Maxim
Odkaz ke komentáři

Jako do auta pokud ho mas trochu rad,se daj cpat prachy porad. Sice mi uz neni 18 nebo 22 ale porad premyslim jak si to sve prizpusobit k obrazu svemu a delam si radost tim,ze to realizuju. Jen ne trochu zarazi ze si nekteri proste tech penez nevazi, ja od 14let chodil na brigady abych si neco vydelal a pak ma clovek uplne jiny pocit kdyz si neco koupi. Nikdy me nedotovali rodice. Me osobne prijde dost trapne si za nekym chodit pro penize na to co chci..... A v 18 jsem si vydelal a koupil 120M a byla naprosto Luxusni a to by jste koukali jak na to holky letely :D A dneska se tlucu do hlavy ze jsem ji prodal.... A jinak ja mam asi stesti ze ta moje Blondata zenska (cti Rubi) je zenska pro zivot a ma rada auta :(

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

KUBE: Sice nevím kolik ti je ale ten příběh mám stejný. Od 14ti po brigádách abych si mohl koupit mobil a nešlo o to si ne něj vydělat, jak chceš ve 14ti vydělat 5000kč na tehdy supr nokiu 3310 :angry: a od 15ti taky šetřílek abych nebyl závislý na rodičích. Sem tam si udělat radost to jo, ale můžu s čistým srdcem říct, že peníze od rodičů na auto jsem nikdy nedostal. Ano, máme autoservis, takže veškeré práce platí naši, ale materiál já. To je myslím férové, ale hlavně jsem rád stejně jako třeba JasteR a spol, že mi naši půjčili ty peníze a nespěchali na ně, když mi třeba na auto chybělo 15 - 20 000. Pokud ti koupí auto rodiče, NIKDY k němu nemůžeš mít ten vztah jako když si ho koupíš za svoje, je to úplně něco jiného. Přítelkyně na auta je docela dost, ocení pěkné věci a řekne co se jí nelíbí, ale pamatuju když jsem před 3mi lety přišel za taťkou, že jsem si na octavii I sdi koupil křídlo, jak se rozzuřil:D a nadával, že to jsou blbosti a vyhozené peníze:) Taky jsem do prvního auta strčil 10 000 za úpravy:D ale kde vezme student za podzim na úpravy 80 000:D hold má někdo štěstí no:) a nebo NE ?

Odkaz ke komentáři

JO todle ja nemuzu rict ze ne. Financuji me, to ano. Ale zase kdyz je treba neco udelat nebo tak tak vzdy jdu. Mame totiz firmu, takze vzdy je treba nekam zajet, pro neco nebo neco zavezt. Pomoct neco slozit a podobne veci. Treba spoluzaci rikaji ze to mam v pohode, ze mam vzdy brigadu na firme. Jenze ja za to nikdy zadne penize nedostal. Taky se snazim jim vyjit vstric a nedelat zbytecne problemy. Prave jsem se bavil s jednim "tuningarem" z okoli. Auto mu rezne a buh vi co, hlavne ze jezdi 1 cm od cesty, taky mi "nadaval" ze nejsem schopny si na nic vydelat sam a ze me dotuji doma. Mel pravdu. Ale pak z nej vylezlo ze v 18ti udelal pruser za 500tis. Tak ruku na srdce, mit doma takoveho "pacholka" dali by jste mu nejake penize, kdyz si nevazi majetku?

Je to jen muj nazor a rikam, ze jsem rad za to jak to mam doma. Jinak vztah k autu . . . no :) Asi to bude tim ze mam 18, ale ja ji proste miluju :) parkuju pred skolou a ovelke prestavce vzdycky bezim vse prekontrolovat :)

Odkaz ke komentáři

Tak tady je to překvapení :palec: Sice zima pomalu končí, ale gumy zůstanou na příští rok, takže bych to jednou musel přehodit a kola mi trochu zvedly náladu. Cena 1800Kč za sadu :( Takže více než paráda. Uvidíme ráno, pač jsem to přehodil teď v noci, tak snad to nebude rano na rafkach :D Jinak nevíte jak to je s polepama od firmy Newman?Kvalita a vstřícnost :D

post-2836-1299023466_thumb.jpg

post-2836-1299023510_thumb.jpg

post-2836-1299023555_thumb.jpg

post-2836-1299023601_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo, praxe je takova, ze on je ukradne sousedovi a tobe je proda za 3000 Kc. Normalne by je prodal treba za 4500 Kc, ale kradeny da o neco levnejsi, aby se jich zbavil. Kdyz vidi, ze je nechces, tak jeste slevi, v tomhle pripade az na 1800 Kc. :D Beres to moc vazne.

Ale porad lepsi tohle, nez tam mit plechace. A ty originaly aspon neco vydrzi, takze jsou na zimu super. :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Úplně jsem na ty samolepky zapomněl. Zítra to vyřeším. Teď je na programu maxidot a výroba polepů budíků a nové papuče. Prodal jsem svoje staré hučící 16ky spidery za 13 000Kč a pořídil za ně tyto nádhery + 4nové gumy. 2xbarum braviris 2(dozadu) + 2x Yokohama S Drive - vše 225/45/17 a je to velká paráda!!! Cena komplet 15 000Kč(kola i gumy)

Zítra pošlu kvalitní foto z foťáku ve dne a ne telefon v noci:) Jsou opravdu na autě super!! Obrovská spokojenost.

post-2836-1304025610_thumb.jpg

post-2836-1304025654_thumb.jpg

post-2836-1304025677_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Martine, zapomněl jsem na tebe s tím klempířem, odpoledne ti pošlu číslo:) Jinak auto vypadá úplně jinak a fakt super, jen mi příjde, že trochu míň jede no. Asi navštívím Funa :)Jinak díky za chválu. Rozhodl jsem se, že RS naraznik asi dávat nebudu. Příjde mi to, že ho má teď úplně každý a je to škoda. Vidíš RS nárazník jak jede proti tobě, tak si řekneš, kouknu se na pěkné auto a on má RS nárazník, ale plecháče a bez křídla. Prostě hrůza. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak to víš, takové papuče o 3cm širší už musí být cítit na valivém odporu oproti klasice. Někde se to projevit musí, ale vypadá to skvěle ! Já jsem o 17" taky uvažoval a zkoušel je chvíli, ale na mě je to už dost tvrdé. Pro mě jsou 16" takový akorát kompromis mezi tvrdostí a pohodlím. Tak ať dobře slouží a TDi Funa Ti vřele doporučuju, lehce Ti to poladí na 105kW !

Jinak to číslo mi prosím Tě pošli. Díky.

Odkaz ke komentáři

No, chtěl bych trochu víc nez 105kw:D Ale zatím asi jen chip. Pač není moc peněz. Na podzim budu dělat brzdy a v létě musím vyměnit spojku a hned bych tam chtěl dát nějakou sportovnější která utáhne alespoň 115kw:) do budoucna no:)

jinak dnešní sníh s malou propagací klubu:)

post-2836-1304450403_thumb.jpg

post-2836-1304451161_thumb.jpg

post-2836-1304451299_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...