Martin_TDi Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Parrot je super věcička! To já stále hřeším s telefonem u ucha - dokud mě nechytnou..... Pokud chceš už jeté kola v dobrém stavu, tak je to hodně o štěstí a neustálém hledání. Držím Ti palce! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Díky Marťo, taky by sis měl parrota koupit, je to super a navíc to vypadá hodně luxusně:D Kola samozřejmě i s prodejcem přivezu k nám do servisu a vyzkouším. Jinak dobírka a spol nehrozí. Jinak pokud prodám ty spidery dobře, tak mám vybrané nové krásné kolesa, ale to až pak :lool: Jinak jsem sehna maxidot za libovku, přední RS nárazník, RS koncovku výfuku za necelý litr, už abych našetřil na lak :) a dal to do kupy:P Doma mam ručičky z passata CC + chrom lišty kolem budiku a palivomeru:D takze akce Z začne brzy:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Teda Ty jedeš jako ďábel ! Tak to se moc těším na výsledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Jen tak dal pane Taky jsme zvedavy na vysledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak dneska jsem dostal tu koncovku výfuku:) a oslavil jsem malé výročí:D a jen tak pro Vás jsem tady hodil fotku našeho podomácku vyrobeného lunárního vozítka:) ;) maxidot snad dorazí co nejdříve ať ho můžu zkompletovat s těma kroužkama, novýma polepama a ručičkama z passatu a přemýšlím jakou barvou podsvítit budíky, má někdo nějaký nápad nebo postřeh, která barva není vhodná a ana co si dát pozor? Díky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Budiky parada :P Jinak jelikoz jsem z vesnice a mame doma traktor . . . ze ty rebele jsi rozebral Zetora? ;) A poskladal z toho to vozitko? Lumpe! jinak, co to pohani takove vozitko? :D A hodne stesti s montazi koncovky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Jo, kabina je z traktoru, ale jinak vše doděláno a motor z favorita, jinak asi budem dávat 1.9 diesel z filety, tak pak uvidíme:) čekal jsem, že si třeba všimnete těch kol :D Jinak budíky jsou cool, ale musím do nich sehnat polepy ať tam nemám ty zrůdné míle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 ALU KOLA NA TRAKTORU , TAK TO UŽ JE PŘEPYCH :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 btw: Ty mile, co by za to dela ynekteri priznivci predelavek oktavek na US verze :) :D D: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) btw: Ty mile, co by za to dela ynekteri priznivci predelavek oktavek na US verze :) :D D:ze by rehy ? :) Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Pokud by někdo měl zájem o koupi těch polepů, tak se tomu nebudu bránit. Cenu dáme třeba 150Kč. :) ať mám na flašu :D jinak to není traktor :) ale multifunkční 4x4 Luja:) Má natáčecí obě nápravy:) a je plně hydraulifikován:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 kdyby ten otackomer byl do 7tis tak to beru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 kdyby ten otackomer byl do 7tis tak to beru si dookreslis ružove pole, nebo domyslis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 ruzove pole od 5-7 tis. otacek - aneb - na to holky leti at to rve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Ty vole až ty dostaneš rozum, tak z toho tady my všichni zblbnem:D:D Kdy je nějaký ten sraz :lool::D A mazej dělat ty slibované fotky!! jinak si vezmeš jen pravou stranu budíků, ne?! a levou si dokoupíš nebo ustřihneš všechno jde. A divím se, že ještě nemáš ty růžové budíky. V čem je problém? Rozebrat to snad umíš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 hej zase tak moc se do me nenavazej :lool: ja za to nemuzu Na te ruzove proste neco bude :lool: Jinak slibovane fotky bych rad, jenze Ti chuji zrovna kdyz jsem tam jel to lakovali a ja nejak nemel acs, musel jsem do nemocnice jeste, takze na nic ;) Sam jsem z toho spatny. A tedka to co reknu, z toho bude spatni vy: Na aute asi nebude ani kousek ruzove :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Hej tak to už ne ješte si ji ani pořadne nevidel, a co ružova nebude ? nekecej hlavně na FB vypisuje KOUPIM RUŽOVÉHO PANTERA 1m x 1m : nabydněte :D trošku jsem tomu přidal :D aůe to nevadi aspon to ma smysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 A tak ja nechci jezdit sam znas to :D uvidime jeste :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Si najdi nějakou ještě růžovou panterku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Kamo ta uz byla, ruzova barbinka Od te doby mam jakousi alergii na tyhle blond vlasy :D Takze uz jen cerna nebo dost tmava :D Proto tedka radsi jen plysacka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Hej Jajin co mas proti blondynkam???????!!!!!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 :D Ruzovou barvu Nevim, nemusim je najek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Tak nevim s jakyma zenskyma se stykas ale ja mam doma blondynku ktera absolutne nesnani ruzovou...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 No jo, jenze to musis brat podle venku. Ony pak z toho vyrostou, ale prozatim teda des :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Kube: Na vlasech nezáleží ;) a ty mladé blonsky jsou většinou blbé a pořádná ženská co v hlavě něco má, tu nikdy na auto nezbalíš (bez turba určitě ne) doufám, že ti to nevzalo iluze, ale takle to prostě je Jajine. Takže pokud si chceš v autě užívat těch mladých ještě růžových tak máš auto (pussy magnet) pěkné, teda až budeš mít. Ale ženská na život je o něčem jiném :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 (upraveno) To musi byt hrozny kravy, kdyz je dostanes na Octavku. ;) A pak otazka, jestli spolu pojedete na dovolenou... Ehm, promin, zlato, dal jsem vsechno do auta, abych vas na nej mohl balit, na ostatni veci uz penize nemam. Nemohl jsem si to odpustit, sorry. :) Upraveno Únor 23, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Houmiku sice nevím kolik ti je,ale máš absolutní pravdu. Všeho s mírou. A dát v 18ti do auta které má cenu tak 65 000kč na úpravu dalších 80 000 za úpravy, tak bych si spíše koupil octavku II v nějaký pěkný výbavě a barvě a dostanu do nich 5x více ženských s vyšší hodnotou:) (mě je 22 ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 To vis, uz jsem starej pardal. ;) Klouby vrzou, v zadech me picha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Chlapci, musite to brat tak, penize byli, jsou a budou . . . my nebudeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.