Patrik.richl Odesláno Září 3, 2021 Sdílet Odesláno Září 3, 2021 Zdravím, Mám jen takový dotaz, který bych se potřeboval ujistit. Mám Octavii 1 2001 A chtěl bych se zeptat signalizace dveří u řidiče nefunguj tzn. Otevřu dveře a nerozsvítí se kontrolka dveří, že jsou otevřené ani nerozsvíti stropní světlo. Avšak světlo dveří při otevření svíti tudíž se domnívám, že mikrospínač v zámku funguje. Jen se nerozsvítí kontrolka tudíž se mi auto po 30 sek. zamkne nerozsvítí světlo a nebzučí, když mám rozsvícené světla. Děkuju za případnou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Září 3, 2021 Sdílet Odesláno Září 3, 2021 Nerozsvítí se signalizace, protože jednotka nevidí, že jsou dveře otevřené - to znamená, že je chyba v zámku nebo v kabeláži. Podívej se na diagnostice, jestli zámek ukazuje safe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Září 3, 2021 Sdílet Odesláno Září 3, 2021 Nerozsvítí se signalizace, protože jednotka nevidí, že jsou dveře otevřené - to znamená, že je chyba v zámku nebo v kabeláži. Podívej se na diagnostice, jestli zámek ukazuje safe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik.richl Odesláno Září 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2021 Diagnostiku nemám:-D a když jsem se po nějaké díval tak jsem v pasti, protože toho bylo napsáno tolik o tom, že to je k posrání. Na to ať tohle zjistím stačí nějaký kabel KKL za 300 a v noťasu SW VAG-COM 304? A když tam bude safe tak je chyba kde? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 7, 2021 Sdílet Odesláno Září 7, 2021 A co navštívit servis aby Ti vyčetl chyby [emoji106]Odesláno z mého Radas realme 8 pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik.richl Odesláno Září 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2021 Jo taky varianta, ale když nejsem úplně levý tak dokážu udělat i něco sám. Teď jsem na to koukal a asi klasika, přestřihnuté kabely mezi dveřmi a karoserii. Ale díky za příspěvky a obecně rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.