pplkmdk Odesláno Září 15, 2021 Sdílet Odesláno Září 15, 2021 Zdravim Vas..Dnes sa mi stalo, ze mi nesla zaradit 1ka na 96kw PD ..Pohol som sa na 2ke. Odstavil som na parkovisku a este pocas jazdy skusal som vsetky stupne a vsetky islo hladko a 1tka nic..Po vypnuti motora opat skuska a zrazu 1tka uz isla aj vsetky rychlosti, nastartoval som opat vsetko funkcne. Doteraz vsetko radi pekne hladko ..ALE vie mi niekto poradit, kde mozno bude nastavajuci problem?? Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 16, 2021 Sdílet Odesláno Září 16, 2021 Není špatná kulisa řazení nebo rozhozené táhla k převodovce [emoji848]Kolik máš najeto, jak jde řadit zpátečka Odesláno z mého Radas realme 8 pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pplkmdk Odesláno Září 28, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2021 Kazda rychlost ide zaradit krasne vratane spiatocky..Najazdene 230000km..vcera opat sa to prejavilo a dnes zase..i ked viem zaradit 1cku ale uz citit ze to neide z takou lahkostou ako ostatne prevody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 28, 2021 Sdílet Odesláno Září 28, 2021 Tento problém jsem částečně eliminoval nastavením táhel na řazení, ale mám to u dvojkové oktávky u jedničky jsem to nikdy neřešil, jen vím že když stojím z mírného kopce přes noc a mám zamknutou řadičku a zataženou brzdu tak jde řadit jednička při prvním rozjezdu dost špatně, po nějaké době je klid, při stání na rovném povrchu přes noc se zamknutou řadičkou je řazení při rozjezdu v pohodě, dvouhmota se asi dostane do nějaké mezipozice i přes to že je zatáhnutá ručka a auto je bez pohybu tak musím překonat to její srovnání(přetlačené stabilizátory dvouhmoty), je to pouze domněnka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 28, 2021 Sdílet Odesláno Září 28, 2021 Mas tam 5 nebo 6 kvalt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 28, 2021 Sdílet Odesláno Září 28, 2021 Využiji téma, mám 6Q 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pplkmdk Odesláno Září 29, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2021 6kvalt...Uz ma aj napadlo tiez poladit tiahla ale velmi sa do toho nerozumiem..jedno asi by malo ovladat 1cku, 3ku, 5ku a druhe 2ku 4ku 6ku..ci sa mylim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.