Přejít na obsah

Náhle prasklé zadní sklo

borlan

Doporučené příspěvky

kontakt na servis, pripadne na niekoho, kto by vedel pomoct s opravou alebo vymenou toho skla. nemal som na mysli tu situaciu, kedy ludia ignoruju, ze nieco spravili, ako ked na parkovisku nacuvaju a zdrhnu, ano, vtedy by mali nechat kontakt na seba, to je jasne. ale toto som teraz nemyslel.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

je pravdepodobnejsie, ze sa ti nieco prihodi v zime, ked su posypane cesty. ak jazdis dialnice a dlhe trate, tak je tam tiez vacsia pravdepodobnost, ako ked sa len presuvas po meste na pomalo. ale tak to sklo sa moze poskodit aj v lete. tam su zase castejsie krupobitia, zver ti moze vybehnut, samotne sklo moze byt opotrebene a stare. je tam nespocet faktorov, co to ovplyvnuju. hlavne treba reagovat hned, ako si vsimnes nejake poskodenie, lebo casom sa to len zhorsi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mas pravdu, vsade to tak funguje. Ale zakazdym aj tak hladas taku moznost, ktora ti bude najviac vyhovovat z hladiska pomer cena kvalita. A pri tomto zavazia aspon u mna napriklad aj recenzie a taketo debatky medzi ludmi, kde si nieco poradia. To mas aj sikovnejsie, ako by si mal teraz brazdit cele internety a hladat ponuky a tak dalej.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Netreba to riešiť. Niekedy ozaj nemá zmysel snažiť sa niekomu ani niečo riešiť. To je ťažko. Aj ohľadne tohto ako je prasknuté sklo na aute, síce nie zadné, ale čelné som mal. A to som sa napočúval vtedy rád, čo s tým mám robiť teda...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak ja som musel už aj bočné meniť. Tak toto mi prišlo v pohode, keď som si to porovnal s tým predošlým prípadom. Teraz sa to len opravilo. Ale nerobil som to sám, ani nijaký kamoš na ulici alebo čo, ale vzal som to rovno do servisu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Opravy bočných skiel sú o niečo náročnejšie náročnejšie, pretože bočné sklá často nie sú také odolné ako čelné sklá a môžu byť vystavené väčším deformáciám. A bohužiaľ v mojom prípade to už nebolo možné len opraviť. Nebolo by to jednak bezpečné a asi by to ani nič nevydržalo. A ja sa nebudem ohľadne takýchto vecí dohadovať s niekým, kto s tým robí každý deň 😄

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

potrebujes sa inspirovat, alebo co? 😆 tak stane sa, vsetko sa moze nejak znicit. zameraj sa skor na to, ako to riesit. a  nie ako sa dostat k takemu problemu. necudoval by som sa, keby mu to niekde rozchniapal. vlani takto kamaratovi na dvore medzi bytovkami rozbili sklo na aute, lebo sa velice potrebovali dostat k niecomu, co mal na sedackach. za bieleho dna. 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...