herkules32 Odesláno Listopad 27, 2025 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2025 Je to tak, zima je na toto najkritickejšie obdobie. Hlavne, keď sa začne posýpať. To je sekunda, ani nevieš ako, niekto ti odpinke kamienček a máš to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Prosinec 15, 2025 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2025 a ty sa mozes snazit ako chces a davat si bacha. ale toto sa stane tak necakane, ze dovi. akoze stalo si mi aj viackrat, ale nie zakazdym sa sklo poskodilo, niekedy sa to len odrazi a je dobre. by ma zaujimalo, ze kedy pride ten zlom a je to :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hostyk Odesláno Prosinec 16, 2025 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2025 Ja mám pocit, že ten moment, keď to fakt „praskne“, je vždy prekvapenie 😅 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Leden 8 Sdílet Odesláno Leden 8 herkules32 Potom dobré, že sa na to niekedy aj kašlú napríklad 😄 Ale nie, srandu si robím. Však cesty nie sú také zlé, nedá sa hneď všetko upraviť. Aspoň teda hlavné ťahy bývajú zväčša v pohode, horšie je to už potom s tými vedľajšími a nie tak frekventovanými cestami. Tam je kalamita ešte aj po týždni ako nasnežilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Leden 16 Sdílet Odesláno Leden 16 prave tam potom vznikaju problemy, diery, nerovnosti a odlietavajuce kamienky, z ktorych je k praskline na skle uz len krok. clovek sa tomu ani nema ako vyhnut, aj ked ide opatrne. a parkoviska su akoze tiez topka. take tie na sidliskach, pri skolach a podobne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo456 Odesláno Leden 22 Sdílet Odesláno Leden 22 Toto je všetko ešte nič. Počkajte, keď už bude po mrazoch, po zime. Vtedy sa to všetko ukáže. Neviem či kompetentní po tých cestách nechodia alebo majú také autá, že tie jamy môžu ignorovať :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Leden 28 Sdílet Odesláno Leden 28 nedavaju auta do servisu za vlastne, tak im je jedno, co ti poviem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Únor 19 Sdílet Odesláno Únor 19 Ale nebojte sa nic, vsak zase nam budu naslubovane hory doly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Únor 20 Sdílet Odesláno Únor 20 presne tak, ked nedavaju auta do servisu za vlastne, tak im je fakt jedno, co sa deje s cestami. tie jamy a diery ich nezaujimaju. a tie sluby o opravach a slubovanych investiciach? vacsinou len na oko, realita je uplne inde. po zime to bude este horsie, hlavne na vedlajsich cestach a parkoviskach, tam su diery hlavne a kamienky budu neupratane este do maja. a k prasklinam na skle je uz len krok. a to mozes niekedy jazdit opratrne ako najviac vies a prd z toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 26 Sdílet Odesláno Únor 26 Vieš čo, ja som sa naučil už to nejak neprežívať. Načo. Keď sa niečo prihodí, tak to budem riešiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 17 Sdílet Odesláno Březen 17 On 2/20/2026 at 11:25 AM, geckoslov said: presne tak, ked nedavaju auta do servisu za vlastne, tak im je fakt jedno, co sa deje s cestami. tie jamy a diery ich nezaujimaju. a tie sluby o opravach a slubovanych investiciach? vacsinou len na oko, realita je uplne inde. po zime to bude este horsie, hlavne na vedlajsich cestach a parkoviskach, tam su diery hlavne a kamienky budu neupratane este do maja. a k prasklinam na skle je uz len krok. a to mozes niekedy jazdit opratrne ako najviac vies a prd z toho. presne toto je problem. ked sa o cesty neinvestuje a auta idu len do servisu za vlastne, nikoho fakt nezaujima, v akom stave su. ved zase bude toho naslubovaneho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Březen 27 Sdílet Odesláno Březen 27 ani nemam chut sa k tomu dalej nejak vyjadrovat. vsetci to vidime. preco sa to v jednej krajine da a v druhej nie? odpoved je jasna si myslim. a tym by som tuto temu aj uzavrel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hostyk Odesláno Březen 31 Sdílet Odesláno Březen 31 Chlapci ste sa dobre opustili. A problematiku prasknutého zadného skla kto vyrieši? Ale asi sa to nestáva tak často, keď sa nikto dlho na to nepýtal. Skôr asi to čelné to zvykne schytať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo456 Odesláno Duben 24 Sdílet Odesláno Duben 24 Pri zadnom je to horšie ako pri čelnom. Tam poväčšine hrozí, že sa bude musieť meniť celé pri nejakom poškodení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Květen 4 Sdílet Odesláno Květen 4 Tieto moderné autá, to je už náročnejšie na opravy, keď to má všade kopec senzorov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.