ivo.simi Odesláno Prosinec 10, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2021 Zdravím všechny s Kamiqem. Sháním zimní clonu na chladič a nikde nic? Na Scalu,Kodiaq, Karoq ale Kamiq nikde. Nevíte kde ji sehnat? Je stajná jako na Scalu? Nějaký důvod proč ji nedělají? Děkuji za doporučení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 10, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2021 Maska vypadá stejně jako na Scale, dokonce i velikostně.. Edit: maska je opravdu stejná, takže by měla pasovat i zimní clona. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 23, 2022 Sdílet Odesláno Leden 23, 2022 Měl jsem služební Scalu. Zimní clona mi zůstala. Nyní mám soukromého Kamiqa. Clona ze Scaly na něj nepasuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martineq001 Odesláno Únor 11, 2022 Sdílet Odesláno Únor 11, 2022 Taky jsem sháněl zimní clonu na Kamiq a nikde nic. Zkoušel jsem volat technikovi ze Škody servis jestli nebude pasovat maska ze Scaly (když je to stejná platforma, jako kamiq) a upozornil mě určitě ne. Kdyby jste někdo věděli kde sehnat, budu rád když se třeba tady podělíte. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 11, 2022 Sdílet Odesláno Únor 11, 2022 Ono hlavně u těchto aut nedávají ty zimní clony vůbec žádný smysl ani užitek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 11, 2022 Sdílet Odesláno Únor 11, 2022 Nejde bordel na chladiče,ty potom neoxidují a vydrží trošku více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.