Přejít na obsah

infotainment Columbus ve Škoda Octávia 4


Doporučené příspěvky

Dobrý den všem,

pokouším se poprvé zjistit nějaké info pomocí diskuze protože ze servisu mě v podstatě vyhodili, resp. mi sdělili, že moje problémy se budou řešit až ve 2.Q roku 2022.

V únoru letošního roku jsem zakoupil vozidlo Škoda Octavia combi 1,5 TSI Style, manuál, paket Style Plus, virtuální pedál atd. Zpočátku vše super, jenom občas se nenastartoval infotainment Columbus, občas nefungovalo uzamykání dotykem. První návštěva servisu s tím, že přehrajou SW (dva klíčky s sebou). Po návratu ze servisu, kde údajně vůbec neřešili moje požadavky ale přehráli nějaký SW týkající se airbagů v rámci svolávací akce,  si navigace nepamatuje poslední cíle (před návštěvou servisu se mě při přerušení jízdy zeptala, zda má navigovat ke zvolenému cíli, nyní je nutno znovu naklapat celou adresu a spustit), navigace žádné cíle nenabízí, při uložení oblíbených cílů domů a práce po vypnutí zapalování nic uloženo nezůstane. Druhá návštěva servisu a sdělení, že se to bude řešit ve 2.Q příštího roku

Dále v nastavení navigace zadám ukazovat značky v mapě + akustická výstraha při překročení rychlosti. Značky + výstraha zmizí buď ještě během jízdy nebo při opětovném nastartování vozidla, v nastavení jsou značky a výstraha VYPNUTÉ, přestože je nikdo nevypínal.

Ve snaze udělat vše jak má být jsem vozidlo nyní v prosinci přihlásil na Škoda Connect. Jestliže v menu uživatel zvolím režim sdílení vozidla, tedy mohu na obrazovce zelenou záškrtkou aktivovat všechny  dostupné služby, přijde mi na telefon mail, že naopak byly všechny deaktivovány a mám je ve vozidle aktivovat (ve vozidle však stále vše zaškrtáno zeleně). Tak tomu už vůbec nerozumím.

Nezná prosím Vás někdo lék alespoň na některou z výše popsaných anomálií, případně potýká se někdo s tím samým ať nemám pocit, že v tom nejedu sám?     

Odkaz ke komentáři

Řešením je vrátit vůz pro neodstranitelné vady, pokud je na fyzickou osob.....jinak jedině prodat dalšímu chudákovi v řadě....

 

Co jsem naposled slyšel, tak soudruzi v TSC, když je nejhůř prohlásí, že vůz byl napaden zřejmě hackerem....hmm v jejich hlavě. 

Upraveno uživatelem ferda25
Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...