Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Tak před chvílí jsem zjistil, že mi nějaký neschopný buzerantský čurák naťuknul plech nad levým předním kolem - mám nervy jak cip. Mít ho po ruce, rozškubnu ho jak hada !! :palec: Nesnáším tyhle neschopné howada !!!

Mi to taky nějaký ču.....k pokřtil !! Když to na parkovištích vidíš jak je to lidem lhostejné je to na blití.

Odkaz ke komentáři

Radim : Máš pravdu, lidi jsou bezohledné howada. pro spoustu lidí patří auto ke spotřebním věcem a taky k tomu tak přistupujou - bohužel i k autům cizích.

Roman : No mám to zohlé na té rovné části lemu, přímo nad kolem. Zítra to ukážu klukům v práci, jestli s tím nepůjde něco udělat :palec:

Odkaz ke komentáři

Fakt,lámat ruce,nic jinýho já ho videt tak se neudržím!!!!!!!Za tu dobu co řídím jsem jednou žažil,ze kolegovi nekdo odrel narazník a nechal mu za sklem číslo at se mu ozve,mi z toho padla brada ale to je jeden ze sta.Já mel neco podobnýho v zime,zrovna jsem nahodil facel,lampy a dve dny na to mi nekdo vzal zadek i s lampou,kdyz jsem vyrizoval opravu tak jsem chtel už taky facel.lampu ale skodovka mi ji prej dat nemuze musi ci je podle vin,takze jsem si musel kupovat znova novou,bych z toho zvracel,fakt!!!Řezat a Řezat.

Odkaz ke komentáři

...nejhorší je, že s tím nic neuděláš. Nemáš viníka, tudiž ani nemáš komu zdemolovat xicht.

A to, co se stalo včera večer u nás pod barákem, to jsem ještě nezažil. Sedím si tak večer u Compu a zničeho nic rána jako prase a bylo slyšet jak se sype sklo. Tak vystrčím hlavu z okna a tam posunutý Pick Up od Pizzerky co je u nás pod barákem až přes patník na chodníku. Takže jsem letěl hned na balkon jesli neuvidím frajera co ho nabořil, ale už jsem jen slyšel jak někde v dálce odjíždí nějaký zbořený vrak a to musel mít hodně roztřískané, protože ten zvuk stál fakt za to.. Takže frajer to kurevsky naládoval do cizího auta a pak vklidu odjel - prostě psycho. Za tohle bych i střílel ;)

Odkaz ke komentáři
...nejhorší je, že s tím nic neuděláš. Nemáš viníka, tudiž ani nemáš komu zdemolovat xicht.

A to, co se stalo včera večer u nás pod barákem, to jsem ještě taky nezažil. Sedím si tak večer večer u Compu a zničeho nic rána jako prase a bylo slyšet jak se sype sklo. Tak vystrčím hlavu z okna a tam posunutý Pick Up od Pizzerky co je u nás pod barákem až přes patník na chodníku. Takže jsem letěl hned na balkon jesli neuvidím frajera co ho nabořil, ale už jsem jen slyšel jak někde v dálce odjíždí nějaký zbořený vrak a to musel mít hodně roztřískané, protože ten zvuk stál fakt za to.. Takže frajer to kurevsky naládoval do cizího auta a pak vklidu odjel - prostě psycho. Za tohle bych i střílel ;)

U nás taky si to borec s OI střihnul rovně přes kruhák, upadly mu přední kolečka a oktule zůstala zapíchutá uprostřed kruháku, borec vystoupil a v poho odkráčel do nedaleké hospůdky kde si ho potom vyzvedla PČR.

Odkaz ke komentáři

Tak to je hooodne přísný,jsou normalní?maj nejakej mozek,byl beztak jeste nalitej,hovado!Tak jeste jedna verze,opet kolega,mel sice už skoro vrak ale stejne musi porad jezdit,dodavka mu vzala bok a ujiždi,sedl a vyrazil za nima,samo to asi poznali tak se asi hodku honili,nakonec se mu to podarilo predjel a zašlapl to,vybech na auto,aaaaaa chyba byl sam a v dodavce sedelo pet eskymaku(vetnamci),takze auto rozmlacený a malem dostal na hubu,prej jako vo co mu jde a jestli ma problem?takze nased a vodjel jak se bal ani si nenapsal cislo,chápete?????tak on je takovej střízlík,sem se mu nedivil,ja jsem naopak magor v aute si vozim teleskop.obušek a velkou kudlu,bych se nenechal alespon si jednou bouchnout!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

na sidlisti to je hned.. ja mel na stribrne omlaceny lem PP blatniku od lidi co otviraji dvere jako nic.. (sikme stani) Bohuzel cesky narod je narod howad! jen nekolik procet lidi je uchylnych jako my co auto nemaji jako spotrebni zbozi a podle toho to tak vypada.. a o magorech na silnicich ani nemluvim..

Odkaz ke komentáři

Bohužel, je to tak.

Dneska se mi dostalo celkem dost jisté potvrzení co se týče nových Octávek. Tento měsíc zkončilo objednávání jedničkových Tourů........a místo toho budou na podzim "Předface Dvojkové Oktule" za cca 300 tyčéééék " !!! Myslím že ohlas bude hooodně velký ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zdar soudruzi, brzo budu přehazovat na zimní a hned posléze budou AEZetka na prodej, takže zájemci můžou psát SZ. JInak pro upřesnění - AEZ Ultra - 8x18 ET35, lakované na černo-stříbrno. Pneu Continental sport 3 225/40 R18, jeté jednu sezonu. Jen malé upozornění -pod 20 000,- nepůjdu :D

Odkaz ke komentáři
Hoj, představu už mám...ale nakonec je ještě budu muset upravovat ( lakýrnicky ), protože v té kombinaci co je chci se nedělají. Musím říct, že tomu Golfu to sluší o něco více. Je to menší auto, takže to víc vynikne. Do čeho jdeš ty ?

No už pěkne dlouho jsem pro Schmidt... ;) sice drazsí ale kvalita dost dobra,ale jeste mam do jara času dost,vše se muze zmenit...hledam takova,ktera si už necham ne jen dva roky a abych je prehodil třeba na neco noveho.... :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...