blondakxxx Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Tak před chvílí jsem zjistil, že mi nějaký neschopný buzerantský čurák naťuknul plech nad levým předním kolem - mám nervy jak cip. Mít ho po ruce, rozškubnu ho jak hada !! Nesnáším tyhle neschopné howada !!! Mi to taky nějaký ču.....k pokřtil !! Když to na parkovištích vidíš jak je to lidem lhostejné je to na blití. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Stormiku: jak velkou máš škodu? To je to parkování před panelákem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Radim : Máš pravdu, lidi jsou bezohledné howada. pro spoustu lidí patří auto ke spotřebním věcem a taky k tomu tak přistupujou - bohužel i k autům cizích. Roman : No mám to zohlé na té rovné části lemu, přímo nad kolem. Zítra to ukážu klukům v práci, jestli s tím nepůjde něco udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Fakt,lámat ruce,nic jinýho já ho videt tak se neudržím!!!!!!!Za tu dobu co řídím jsem jednou žažil,ze kolegovi nekdo odrel narazník a nechal mu za sklem číslo at se mu ozve,mi z toho padla brada ale to je jeden ze sta.Já mel neco podobnýho v zime,zrovna jsem nahodil facel,lampy a dve dny na to mi nekdo vzal zadek i s lampou,kdyz jsem vyrizoval opravu tak jsem chtel už taky facel.lampu ale skodovka mi ji prej dat nemuze musi ci je podle vin,takze jsem si musel kupovat znova novou,bych z toho zvracel,fakt!!!Řezat a Řezat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 ...nejhorší je, že s tím nic neuděláš. Nemáš viníka, tudiž ani nemáš komu zdemolovat xicht. A to, co se stalo včera večer u nás pod barákem, to jsem ještě nezažil. Sedím si tak večer u Compu a zničeho nic rána jako prase a bylo slyšet jak se sype sklo. Tak vystrčím hlavu z okna a tam posunutý Pick Up od Pizzerky co je u nás pod barákem až přes patník na chodníku. Takže jsem letěl hned na balkon jesli neuvidím frajera co ho nabořil, ale už jsem jen slyšel jak někde v dálce odjíždí nějaký zbořený vrak a to musel mít hodně roztřískané, protože ten zvuk stál fakt za to.. Takže frajer to kurevsky naládoval do cizího auta a pak vklidu odjel - prostě psycho. Za tohle bych i střílel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 ...nejhorší je, že s tím nic neuděláš. Nemáš viníka, tudiž ani nemáš komu zdemolovat xicht.A to, co se stalo včera večer u nás pod barákem, to jsem ještě taky nezažil. Sedím si tak večer večer u Compu a zničeho nic rána jako prase a bylo slyšet jak se sype sklo. Tak vystrčím hlavu z okna a tam posunutý Pick Up od Pizzerky co je u nás pod barákem až přes patník na chodníku. Takže jsem letěl hned na balkon jesli neuvidím frajera co ho nabořil, ale už jsem jen slyšel jak někde v dálce odjíždí nějaký zbořený vrak a to musel mít hodně roztřískané, protože ten zvuk stál fakt za to.. Takže frajer to kurevsky naládoval do cizího auta a pak vklidu odjel - prostě psycho. Za tohle bych i střílel ;) U nás taky si to borec s OI střihnul rovně přes kruhák, upadly mu přední kolečka a oktule zůstala zapíchutá uprostřed kruháku, borec vystoupil a v poho odkráčel do nedaleké hospůdky kde si ho potom vyzvedla PČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Tak to je hooodne přísný,jsou normalní?maj nejakej mozek,byl beztak jeste nalitej,hovado!Tak jeste jedna verze,opet kolega,mel sice už skoro vrak ale stejne musi porad jezdit,dodavka mu vzala bok a ujiždi,sedl a vyrazil za nima,samo to asi poznali tak se asi hodku honili,nakonec se mu to podarilo predjel a zašlapl to,vybech na auto,aaaaaa chyba byl sam a v dodavce sedelo pet eskymaku(vetnamci),takze auto rozmlacený a malem dostal na hubu,prej jako vo co mu jde a jestli ma problem?takze nased a vodjel jak se bal ani si nenapsal cislo,chápete?????tak on je takovej střízlík,sem se mu nedivil,ja jsem naopak magor v aute si vozim teleskop.obušek a velkou kudlu,bych se nenechal alespon si jednou bouchnout!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 na sidlisti to je hned.. ja mel na stribrne omlaceny lem PP blatniku od lidi co otviraji dvere jako nic.. (sikme stani) Bohuzel cesky narod je narod howad! jen nekolik procet lidi je uchylnych jako my co auto nemaji jako spotrebni zbozi a podle toho to tak vypada.. a o magorech na silnicich ani nemluvim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Bohužel, je to tak. Dneska se mi dostalo celkem dost jisté potvrzení co se týče nových Octávek. Tento měsíc zkončilo objednávání jedničkových Tourů........a místo toho budou na podzim "Předface Dvojkové Oktule" za cca 300 tyčéééék " !!! Myslím že ohlas bude hooodně velký ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 predface?? to se mi nechce verit... a co slibovany novy auto velikosti Octy za cenu Fabie? pro stredni a vychodni trhy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 by me zajimalo, jakou budou mit elektroniku, jestli uz face nebo predface..cili bcm nebo bsg..nevis jestli bude mit nove budiky treba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Kalic - no něco se chystá, tak uvidíme kdy s tím Škodovka vyleze. Michal : Tak to vůbec nevím - ke mě se včera dostalo pouze toto. Sám jsem zvědavý čím to bude vybavené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 tak to jsou celkem dobrý zprávy pro nás dvojkaře předFace jsem taky moc zvědav a mohly by tam bejt i nějaký nový designový prvky aspoň nárazníky bez lišt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Zdar soudruzi, brzo budu přehazovat na zimní a hned posléze budou AEZetka na prodej, takže zájemci můžou psát SZ. JInak pro upřesnění - AEZ Ultra - 8x18 ET35, lakované na černo-stříbrno. Pneu Continental sport 3 225/40 R18, jeté jednu sezonu. Jen malé upozornění -pod 20 000,- nepůjdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 takze ani 19.999,-??? :D :P a co misto nich?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 ..a tak to bych ještě možná uvažoval :D ....asik nějaké 19 " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 (upraveno) Čago Stormi,tak jses přece rozhodl...19... :) ,ja už ty své prodal a už hledám...hi.Máš už vybráno? Kolega z rachoty...taky mu moje kolečka sluší... untitled.bmp Upraveno Listopad 11, 2010 uživatelem Votas83 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Hoj, představu už mám...ale nakonec je ještě budu muset upravovat ( lakýrnicky ), protože v té kombinaci co je chci se nedělají. Musím říct, že tomu Golfu to sluší o něco více. Je to menší auto, takže to víc vynikne. Do čeho jdeš ty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Zdar soudruzi, brzo budu přehazovat na zimní a hned posléze budou AEZetka na prodej, takže zájemci můžou psát SZ. JInak pro upřesnění - AEZ Ultra - 8x18 ET35, lakované na černo-stříbrno. Pneu Continental sport 3 225/40 R18, jeté jednu sezonu. Jen malé upozornění -pod 20 000,- nepůjdu :) Hmotnost jedneho kolesa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Hoj, představu už mám...ale nakonec je ještě budu muset upravovat ( lakýrnicky ), protože v té kombinaci co je chci se nedělají. Musím říct, že tomu Golfu to sluší o něco více. Je to menší auto, takže to víc vynikne. Do čeho jdeš ty ? No už pěkne dlouho jsem pro Schmidt... ;) sice drazsí ale kvalita dost dobra,ale jeste mam do jara času dost,vše se muze zmenit...hledam takova,ktera si už necham ne jen dva roky a abych je prehodil třeba na neco noveho.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Cjocatvian : Nevím.....a je mi to jedno ;) Votas : To jsou takové ty hoooodně strukturované s límcem, ne ? Taky jsem uvažoval o kolech, které bych si zas nějaký ten pátek nechal. Proto doufám, že budoucí kombinace bude dobrá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 ...zkurwené, tupé, neschopné a vyjebané howada!!! Bral bych za to řidičáky a sekal ruce za to, že vůbec šahají na volant !!! ...samozřejmě že nenechal žádný kontakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Stormiku: to mám taky za sebou...před Vánocema to nasere dvojnásobně hold parkuješ před bytovkou vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Přesně jak říkáš Romane, doufám že se jednou dočkám garáže nebo nějakého vlastního pozemku. Za tohle bych vraždil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Ale zase můžeš být rád, že ten šrám nemáš na plechu, ale "jen" na tom nárazníku. Opravit to půjde, ale jsou to starosti a peníze navíc. Taky bych byl hodně nasraný. Lidi jsou blbci, neumí řídit a navíc jsou bezohlední. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 To teda nasere a asi bych použil stejný slovník jako ty. Zase to bude fečanda!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Tak tohle se mi stalo taky a to v Praze jedna pí... mi to taky takhle odřela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Libor : přesně tak, štve mě to lítání kolem toho a nevím proč bych měl platit, i když jen spoluúčast, kvůli nějakého dementa co neumí jezdit. Lidi jsou bezohledné howada a neváží si cizích věcí. Díky Radime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Odstreliť toho človeka. Ale škoda guľky pre neho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 přesně jak řikáš lidi si nevážej cizích věcí a je jim uprdele jestli něco orvou... každej den parkuju šikmo v řadě aut a taky vždycky trnu jestli to není někde orvaný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.