Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Taky tam jednoho znám, ale ještě jsem ho nepotkal. Nejdříve jsem si myslel, že to chtěl někdo odloupnout, ale pak jsem si všiml, jakým stylem to je pokrčené, takže si myslím, že to muselo dostat šupu. A v ten den tam právě parkovalo jedno jejich auto ( Filcka a těch mají as pět ) a to právě stálo prdelí ke mě.

Odkaz ke komentáři

Jn, jenže co naděláš, seřezat hned na parkovišti jedině a naložiti i rodičům :lool:

Ten známý jezdí s tím mikropažoutem, ale zeptám se ti, bo večer budu v rachotě tlačit zase pizdu. Jak ty parkuješ v rohu, tak jsem čučel, že oni tam jsou schopni narvat i 3 auta úplně na milimetry, takže je fakt, že tě mohli přibrat. :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

@Drastys...dříve nebo později by stejně musela dolů. Je to jen otázka času, kdy na to pořádně vlítnou a jednoho dne tě zastaví a budeš v prdeli :( Ale sundám všechny, takhle to vypadá fakt hrozně.

@Martin

Víš jak se s tím dobře jezdí ? :lol: Svou káru budu mít v pondělí a přesně jak říkáš, aspoň to sklo bude nové a né posekané od všeho možného. Beru to jako plus.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...