Storm Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Díky pane Josefe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak ta je hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Dík Tony ...tohle jsem našel před pár dny na parkovišti. Už si říkám, jestli má vůbec nějaký smysl ladit auto, když to vždycky nějaký čurák dojebe. Tentokráte to odnesla lišta. Mám podezření na rozvozce pizzy, kteří u nás mají základnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 To je v p..i takéto veci fakt naserú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Co dodat trubky vazne..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 ..a neuděláš vůbec nic. Některým nikdy nebudou stačit ani 3 metry na každé straně. Stejně tě naboří. To je tak, když za volantem dnes může sedět kdejaký kokot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Ty už fakt nevíš jak to auto vytunit, dávat si takový nesmysl na dveře, no toto :lol: Jsou to debilové, ale otázkou je jestli to fakt udělali oni, protože to by už musela být haluz aby trefili jen lištu a né dveře. Zeptám se ti, jednoho tam znám dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Taky tam jednoho znám, ale ještě jsem ho nepotkal. Nejdříve jsem si myslel, že to chtěl někdo odloupnout, ale pak jsem si všiml, jakým stylem to je pokrčené, takže si myslím, že to muselo dostat šupu. A v ten den tam právě parkovalo jedno jejich auto ( Filcka a těch mají as pět ) a to právě stálo prdelí ke mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 To jsi v hajzlu stejne na jakemkoliv parkaci dneska..kdyz vidis jak to parkuje a leze ven...mr,,y no..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Přesně a nejlepší jsou ty hodné a dobře vychované dětičky, co otřískávají vedle stojící auta zadníma dveřma když vystupují a jejich hodní tatínci a maminky jim na to nic neřeknou, protože sami jezdí v nějakých šrotech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Jn, jenže co naděláš, seřezat hned na parkovišti jedině a naložiti i rodičům :lool: Ten známý jezdí s tím mikropažoutem, ale zeptám se ti, bo večer budu v rachotě tlačit zase pizdu. Jak ty parkuješ v rohu, tak jsem čučel, že oni tam jsou schopni narvat i 3 auta úplně na milimetry, takže je fakt, že tě mohli přibrat. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 To jo, jenomže v ten den jsem stál v prostřední řadě na kraji a vedle mě bylo místa, že by kolem mě projel i kamion 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 To je hooodne na pi.. to by me nasralo..ja ty lidi nechapu fakt!!!V dnesni dobe nemuzes mit pekne auto bo ti ho kazdy jen dojebe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 storme, volal jsem tomu známému picařovi a neví o tom, ale říkal, že pokud mu řeknu den, tak mi maximálně může zjistit, kdo ten den jezdil a na kterém autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Dík za info, ale pochybuju, že se některý z těch cápků k něčemu přizná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Jn, i když něktěří lidi nemají moc rádi, když se jim stojí na obličeji, jenže to je taky o průseru, takže pak jedině zkusit politiku, že toho a toho viděl z okna ten a ten a občas to funguje (zase jak na koho). Nejjednodušší bude nad tím asi mávnout rukou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 ...šutřík ...a folie u řidiče down - prozatím, je s tím strašná jebačka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Proč šla folie dolu?:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 A já si říkal, proč jezdíš tím autem pro spoluobčany ROMsterem Aspoň budeš mít umyté čelní sklo a odstraněnou loňskou dálničku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 @Drastys...dříve nebo později by stejně musela dolů. Je to jen otázka času, kdy na to pořádně vlítnou a jednoho dne tě zastaví a budeš v prdeli :( Ale sundám všechny, takhle to vypadá fakt hrozně. @Martin Víš jak se s tím dobře jezdí ? Svou káru budu mít v pondělí a přesně jak říkáš, aspoň to sklo bude nové a né posekané od všeho možného. Beru to jako plus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 taky se chystam ze to slepim no ... sundaval jsi to sam jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Jj, sám. Folie sama o sobě jde lehce, ale to lepidlo jde strašně. Musíš použít nějaké ředidlo. Zatím mám dole jen to jedno okno a musím říct, že jsem byl z toho ředidla lehce sfetovaný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 A já si říkal co to tu píšeš za pí..oviny :lol: edit/ v hornbachu mají nějaké kktiny na odstranění lepidel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 ....šuldo Zrovna se mi dává nové čelní sklo a našel jsem ještě něco ve spreji, tak to posléze zkusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Jsi si měl nechat vyměnit i boční skla na pojišťovnu a nejebat se s tím tak. Popravdě ani netuším jak to mám ztmavené já, ale snad s tím nebude problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 U tebe ? Tak to se spolehni....že bude ...tež to máš tmavé jak sviňa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 jakekoliv zatmaveni mimo to z vyroby je problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Tak to jedině napojit na antiradar a když to cvakne, že jsou poldové, tak hned spustit okna dolů :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 @Drastys Máš recht a navíc to prý mají nějak odstupňované a když přesáhneš nějaké procenta, tak prý valíš ke správnímu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Kde to zjistím jak na tom jsem? U vás na stk? Ale sundávat to nebudu do prvního problému. Stejně mám předek světlejší tak zatím nasrááááát. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.