Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

já jsem to prvně sundával škrabkou... potom jsem vzal jarovou vodu ani jedno nic moc... potom jsem vzal mladé okenu mr.proper :D a šlo to luxusně nasledovně jsem měl luxusní napad..... škoda že u posledního okna lol.gif... nastříkal jsem okenou a potom jsem škrábal wub.gif... šlo to nádherně !!!! samořejmně že žední okno jen okenou a hadrem laugh.gif

Odkaz ke komentáři

@Michal

Má benál - moc hezký zvuk, když projíždí kolem. A s mladou jednoznačně chtyrý tah, vím o čem mluvím :lol: ...nemluvě o tom, že bez řidičáku už dnes na některých pracovních pozicích nemůžeš fungovat.

@Bazy

To muselo nasrat, co ? Ale nějak na to přijít musíš že jo :lol: ...dík ;)

Odkaz ke komentáři

Mám ho dokonce na patře :lol: ...a už mi jednou naprcal auto tím svým. Viděli jsme to s kámošem s balkonu a když jsem k tomu přiletěl, tak jen dělal, že si prohlíží mé auto, jak to mám pěkně udělané. Tak jsem mu řekl, že jsem to celé viděl a on úplně s klidem, že se si to mám zkontrolovat, že on tam nic nenašel a že on tam taky nic nemá, tak nikdo nikomu nemusí nic platit :D, bezpáteřní hovado ...on naštěstí jebnul při couvaní jen nárazníkem do kola, takže ještě že tak. Od té doby od něj parkuju co nejdál, jenže jak vidíš, někdy je to úplně k ničemu.

Odkaz ke komentáři

Moja byla jedno venku se psem (s pudlem od babči) a on šel s tím svým jorkšírem a když pudlík přiběhl že se očuchají bo co, tak ho normálně odstrčil nohou a ještě to nějak pičatě komentoval. No já tam tehdy být, tak ho taky odstrčím nohou, kkta jednoho namyšleného. Ä aby toho nebylo málo, tak mi několikrát ujel výtahem, vidí, že odemýkám vchod, tak se honem zavřel a šup pryč. :wallbash: :wallbash: :wallbash: A ještě je pro mě za trest potkávat Novákovou, ta se zase asi nekoupe bo co, protože po ní někam jít, tak to si tak nasadit plynovou masku. Rygol jako blázen. Ji vidím, tak raději jdu pěšky. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...