Storm Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Za osmičku si kup 16" na zimu Romane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 No jak myslíš Jarku Dnes už Ti nabídnu jen sedm tisic,pozitři už jen šest! :lool: Tvoje volba kamaráde! P.S ale cenové představy máš pěkné,o tom žádná! :D Musiš mit divoké sny člověče :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 (upraveno) Oooo, romário tady rozjíždí dražbu, OK, nabízím 5 :P :P ;) PS: prý vyhrává nejnižší nabídka. :lol: Upraveno Říjen 3, 2012 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Ja si naopak myslim, ze cena solidni, 18" AEZ, zadne smejdy a jeste individualne odlisene-lakovane, takze original...pod 10 bych nesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Jasně, že cena solidní, to my Jarka tak trochu štenkrujeme. Ho to přestane bavit a kolca nám dá zadáčo a ještě k nim koupí nové gumy. :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 No já si to o ceně myslím taky, že pokud by tam byly schopné pneu tak spon 5-6mm nějaké značkové, tak sna, ale takto těch 8tis, bude tak adekvátní, jinak AEZ, no nevím, ted mám na zimu 17" a 2 ze 4 jsem rovnal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 ..mě nenaserete soudruzi ..a Romane, ty už vůbec ne, ale až budu potřebovat s něčím poradit, tak se určo ozvu @Vevca S gumama máš pravdu, ale takhle si těch kol prostě cením. Možná je nakonec prodám za deset a pokud se nikdo nenajde, tak si je nechám. JInak když jsem je po dlouhém shánění koupil, tak jsem musel rovnat jedno kolo. Ale po dobu mého užívání žádný problém, takže předchozí majitel s tím musel 100% jezdit jak hovado. Můžu říct, že jsou kvalitní a jen tak něco je neohne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 vevco-hyundai je nejmodernejsi automobilka v Evrope,takhle se chvastaj.I kdyz mi dobre plati tak auto bych si nekoupil,zustan u skody nebo WV ale do Korei fakt nejdi,jedine az budes stary dedek nebo ti ho da nekdo zadaco! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 storme, tak mi ta moje hlásila, že mě natřela, že jsem zase fotil :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Ono jde o to, že se koukám (špíš jen pokukuju do budoucna) po nějakém SUV a líbí se mě nová Sportage, Nebo Vitara apod (aby to bylo za rozumný peníze), nebo Kuga atd. ted je to za 400 a výše, ale nějak chci aby to mělo to stejný co má OII a to je docela problém(co jsem se díval tak snad jen 535D v plné by mě snad nadchlo :D ), yeti je malej a moc se mi nelíbí, zase věřím ale haldexu a ty motory celkem znám, navíc ty vnitřky těch rýžových polí nejsou prostě to co bych si představoval. No uvidíme to je až za 2 roky nejdřív. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 storme, tak mi ta moje hlásila, že mě natřela, že jsem zase fotil :lool: :lool: Člověk si ani nemůže zajít do kina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 jako kup si co chces ja bych volit neco od WV ;-) korea ee :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 No já se přiznám, já už bych od VW volil tak max tričko. Když už vidím tu bídu a šetření na G5 vs G6, Passat tak se mi chce brečet. Na druhou stranu je fakt, že už i VW snižuje cenovou politiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Člověk si ani nemůže zajít do kina :D no vidíš to, ty si nemůžeš zajít do kina a já si zase nemůžu zajet nakoupit aniž bych musel fotit :P :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 To je fakt, ceny ale jsou všude dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) storme, jak jsme se bavili o změně masky, tak rámeček origo masky už mám přelakovaný, nové znaky taky už jsou doma, ale problém je ve výplni. Objednával jsem ty plástve u čtyřech různých prodejců a prý je výrobce stáhl z prodeje a budou až někdy v listopadu/prosinci. :wallbash: Takže si stejně budu muset počkat. :angry: chtěl jsem tuto >> http://www.tuning-no1.cz/zbozi/19931-skoda-octavia-ii-facelift-09-11-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r ale prostě všude píšou, že je skladem, ale houby Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Hmmm, asik tam byla nějaká výrobní vada. Ale až to splašíš, bude to dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 jn, co to vidí oko mé storm na zimu připraven :lool: a takové pěkné auto to přes léto je :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 :-D Martas co takhle udělat podzimní grilování u tebe!Storm a další by mohli přijet jak jsme se už jednou bavili :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Neblázni, nic nebude, nebudu mrznout. :P :P Problém by byl spíše v tom, že by třeba přijel šéf a špatně by se to vysvětlovalo co to tam vyvádím v pracovní době. :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 jaaj škoda,tak příští rok v létě něco uděláme jak nebudes v práci ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 jn, co to vidí oko mé storm na zimu připraven :lool: a takové pěkné auto to přes léto je :D :D njn, dnes jsem byl na horách a předpovědi byly celkem divoké, tak jsem to pozichroval. A navíc letní gumy jsou už jak olačky, takže by to byl dvojitý průser :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 jj :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 ...já to jebu :D ...ale víš co, v jednoduchosti je krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 Těsně vedle R16 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 ...já to jebu :D ...ale víš co, v jednoduchosti je krása však vpoho, i tak to je furt nabušená kára :prcprc: jsem si říkal, že to musím vyfotit, sice z okna, ale přece :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 ..jak jinak :D Nic, mám za sebou tůru a Jamese Bonda, takže jdu prdět do peřin... tak Aloha děloha ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 ta tvoje je hezci! ;-) ty kola vypadaj dobre z dalky! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 Sundal si predni folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Jj, jsou důůle ;) ..a už jsem si na to celkem zvykl. Až se mi bude chtít, dám dolu i ty zadní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.