Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

..mě nenaserete soudruzi :lol: ..a Romane, ty už vůbec ne, ale až budu potřebovat s něčím poradit, tak se určo ozvu :lol:

@Vevca

S gumama máš pravdu, ale takhle si těch kol prostě cením. Možná je nakonec prodám za deset a pokud se nikdo nenajde, tak si je nechám. JInak když jsem je po dlouhém shánění koupil, tak jsem musel rovnat jedno kolo. Ale po dobu mého užívání žádný problém, takže předchozí majitel s tím musel 100% jezdit jak hovado. Můžu říct, že jsou kvalitní a jen tak něco je neohne.

Odkaz ke komentáři

Ono jde o to, že se koukám (špíš jen pokukuju do budoucna) po nějakém SUV a líbí se mě nová Sportage, Nebo Vitara apod (aby to bylo za rozumný peníze), nebo Kuga atd. ted je to za 400 a výše, ale nějak chci aby to mělo to stejný co má OII a to je docela problém(co jsem se díval tak snad jen 535D v plné by mě snad nadchlo :D ), yeti je malej a moc se mi nelíbí, zase věřím ale haldexu a ty motory celkem znám, navíc ty vnitřky těch rýžových polí nejsou prostě to co bych si představoval. No uvidíme to je až za 2 roky nejdřív. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

storme, jak jsme se bavili o změně masky, tak rámeček origo masky už mám přelakovaný, nové znaky taky už jsou doma, ale problém je ve výplni. Objednával jsem ty plástve u čtyřech různých prodejců a prý je výrobce stáhl z prodeje a budou až někdy v listopadu/prosinci. :wallbash: :wallbash: Takže si stejně budu muset počkat. :angry: :angry:

chtěl jsem tuto >> http://www.tuning-no1.cz/zbozi/19931-skoda-octavia-ii-facelift-09-11-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r ale prostě všude píšou, že je skladem, ale houby

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...