luky Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 jj ma jinači kufr nema tam logo a a beztak ma zamračenou spz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Storm: no vypada to paradne ... musim se prijet podivat na ten kufr :-) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Storm: stejně máš podle mě nejhezčí Octávku na foru Nikdo z chlapu na Tvoje kola nemá :) Oooo díky Romane , to se tak křáásně čte :lool: JInak SPZ zamračena a logo odstraněno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Ted uz ma aji Rostik nejhezci kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 ten kufr vypadá moc dobřeeee jinak opožděně taky vše nej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Jardo, ta Tva okta fuckt vypada moooooooooooooc dobre, normalne mi tece slina :-) Ja bych Ti s tim zakazal jezdit, protoze si ostatni rozbijou hubu jak na Tebe budou cucet :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Ted uz ma aji Rostik nejhezci kola :lool: Zapomen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Zapomen Romane, on ma stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Romane, on ma stejne Stormik tam má černy čáry ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Stormik tam má černy čáry ne? jediny rozdil je v barve, kazdy to ma v barve svy kary, storm cerny a rostik grafit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 jediny rozdil je v barve, kazdy to ma v barve svy kary, storm cerny a rostik grafit Jasně ale jak jsem psal k té černy metalíze mě ty kola sedí mnohem víc-nemužu si pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Jasně ale jak jsem psal k té černy metalíze mě ty kola sedí mnohem víc-nemužu si pomoct najlepšie sú Zenithy ...škoda, že tam nemá Rostik ešte o jeden odtieň tmavšiu farbu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Myslím,že stormové vyzerajú krajšie,ani nie tak kôli odtieňu,alebo pásiku,ale hlavne kôli rozdielu v čísle . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Myslím,že stormové vyzerajú krajšie,ani nie tak kôli odtieňu,alebo pásiku,ale hlavne kôli rozdielu v čísle . Souhlas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 18ky jsou 18ky, a ty tvoje jsou navíc ještě moc fajnové, ty by se mi taky líbily. Jsem zvědavý na ten tvůj kufr, nedovedu si to úplně dobře představit, lepší foto nemáš? To jsi kvůli tomu musel asi nastříkat celý kufr, ne? Ty tvoje úpravy se mi líbí, žádné serepetičky navíc a spíše ještě ubíráš a tím auto zjednodušuješ až skoro k dokonalosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Romane, on ma stejne On asi Roman a někteří další nechápou,že tady nikdo nesoutěží o nejlepší kola ale dělá si auto tak jak se mu líbí. ( a ne podle druhých ) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Stromy kolik ty máš ET na těch tvejch kolech? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Stromy kolik ty máš ET na těch tvejch kolech? :) 35 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 18ky jsou 18ky, a ty tvoje jsou navíc ještě moc fajnové, ty by se mi taky líbily. Jsem zvědavý na ten tvůj kufr, nedovedu si to úplně dobře představit, lepší foto nemáš? To jsi kvůli tomu musel asi nastříkat celý kufr, ne? Ty tvoje úpravy se mi líbí, žádné serepetičky navíc a spíše ještě ubíráš a tím auto zjednodušuješ až skoro k dokonalosti. Díky Libore, Kufr nafotím až bude čisté auto. Lakovat se musely celé páté dveře. Ale vzhledem k tomu, že borec prodloužil hranu na kufru excelentně a znak jenom zakitoval, budu muset akci se znakem znovu zopakovat. Pokud to totiž není zavařené a je to jenom zakitované, popraská to kolem a jdem to nechutně vidět - a to se mi právě stalo :) On asi Roman a někteří další nechápou,že tady nikdo nesoutěží o nejlepší kola ale dělá si auto tak jak se mu líbí. ( a ne podle druhých ) :) :o That´s right Brother ;) Stromy kolik ty máš ET na těch tvejch kolech? :o Má pravdu ten Michal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Trošku sprchlo, tak jsem tu prdel vyfotil jen tak mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Jo, vypadá to moc dobře. Možná jsem do toho měl jít když si mi o tom říkal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Nádhera, víc fotek prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Trošku sprchlo, tak jsem tu prdel vyfotil jen tak mobilem měl jsem možnost to vidět live a fáákt paráda!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 tak to neřikam nic ,kde ti stojí auto at vim kde vzit ty 5 dveře :smich: .lakovat to nemusim super no ,necham ti tam za odměnu moje pak jak mě je nechaš upravit tak ty vratim tvoje jo ?? :) :o :D prostě neřikam nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Díky Synci :D Jinak Luky, o víkendu možná pojedu do Olomóca, tak ti dám kdyžtak vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Dneska jsem to byl spláchnout - lak mám po zimě pěkně dojebaný :) . Budu to muset dát někomu na zaleštění. Na kapotě mám rýhu jak cip, ani nevím od čeho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Dík a tohle jsem našel u soudruhů z NDR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 ta okta z D je hodně ve stylu :) jinak Stromy ta anténka co máš na střeše ta bere i FM ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.