Storm Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak dneska ráno jsem po hodně dlouhé době zažil cestování MHD.Zasrané mrazy, už toho mám plné brejle. Ráno -20. Vypadá to na baterku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 no Ja dneska budu taky nabijet, ale baterku od me drahe polovicky ...uz vcera jsem museli roztahovat, pak to vecer chytlo a dneska rano zase nic ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 dnes Ostrava boduje :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ano, Ostrava boduje, ale není to nic pozitivního. Jardo, taky už vím, co to je MHD, dnes jsem jel 3 tramvajema a 1 busem, snad už dlouho nebudu muset. Moje auto už asi roztálo, odpoledne už ta jednička šla hodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak dneska ráno jsem po hodně dlouhé době zažil cestování MHD.Zasrané mrazy, už toho mám plné brejle. Ráno -20. Vypadá to na baterku Já se každé ráno těším na těch -20° a ono je pořád jen kolem -6°C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ano, Ostrava boduje, ale není to nic pozitivního. Jardo, taky už vím, co to je MHD, dnes jsem jel 3 tramvajema a 1 busem, snad už dlouho nebudu muset. Moje auto už asi roztálo, odpoledne už ta jednička šla hodit. Takže taky sis dneska užil, co ? No já jsem byl nakonec rád že jsem konečně mohl vlézt do autobusu, byla fakt klemra jak howado. Já se každé ráno těším na těch -20° a ono je pořád jen kolem -6°C Těšíš...a proč proboha ??? Já už se modlím za jaro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Mě baví chodit ráno do práce když je zima a chumelí :-D Na to se těším :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Jo tak to je jiná když chundelí...ale ono když nechundelí a je - 20, tak to už je Fucking Weather !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Stormiku: tak kupuješ novou baterii nebo jak? Ty máš ještě původní z r.2004? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Nevím Romčo, auto zatím postává od pondělka před barákem a čekám až teploty vylezou trošku nahoru a pak to podle mého natočím a dojedu k nám na firmu na nabíječku. Ani nevím jestli je tam baterka ještě od výroby. Auto mám dva roky, takže je dost možné, že už byla měněná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Jo tak to je jiná když chundelí...ale ono když nechundelí a je - 20, tak to už je Fucking Weather !! Dneska ráno jsem na to myslel - 5 ráno a -18°, mrzlo mi co mohlo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Jj, je to fakt mazec. Dneska u nás byl jen -1 stupeň, tak jsem vlezl do Octy...a ejhle, úplně krásný start napoprvé, ani to neškytlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak to je good! jen az budou zase velke mrazy tak to bude stejne ne .... nemel by jsi preci jen tu baterku nabit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 To víš že ji napíchnu na nabíječku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak po pátečním přeléčení baterky zatím žádný problém, uvidíme až zas teploty slezou trochu dolů. Jinak zde menší srovnání během výměny zadních lamp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 no hezke .... taky se na to chystam ...mam rozbitou pravou .... uz mam domluvene FL zadni lampy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak po pátečním přeléčení baterky zatím žádný problém, uvidíme až zas teploty slezou trochu dolů.Jinak zde menší srovnání během výměny zadních lamp. Tak už máš origo zadní FL né ty pseudo ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Ze začátku když je dal Olaf tak se mi to děsně nelíbilo ale během nějaké doby obrat o 180 stupnu...ale je fakt že u těch tmavších barev to vypadá o poznání lépe než na svetlějších 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak už máš origo zadní FL né ty pseudo ?? Mám no, chtěl jsem je sice dát až na jaře, ale jedna známá potřebovala koupit jedny starší zadní lampy, tak jsem se toho hned chytnul ..takže jsem ve finále musel Ze začátku když je dal Olaf tak se mi to děsně nelíbilo ale během nějaké doby obrat o 180 stupnu...ale je fakt že u těch tmavších barev to vypadá o poznání lépe než na svetlějších :) Musím ti dát víc než za pravdu Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Romario : souhlasim s Tebou ... Ja puvodne nechtel davat FL lampy ale kdyz uz mam tu jednu prasklou a budu ji menit tak jsem si rikal ze uz dam FL :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Romario : souhlasim s Tebou ... Ja puvodne nechtel davat FL lampy ale kdyz uz mam tu jednu prasklou a budu ji menit tak jsem si rikal ze uz dam FL :-) Tak já jsem byl z toho uplně rozpačitej...a pak bějhem dvou dní je měl na autě Mezitim proběhla telef.konzultace s Vorlajzem,se Stormikem a když jsem to pak viděl v reálu tak nebylo co řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Na černotě to prostě bylo jasné Romane - o tom není pochyb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Ještě kdybych nebyl srágora tak ji pošlu dolu ale bojim se...fakt že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Romario : souhlasim s Tebou ... Ja puvodne nechtel davat FL lampy ale kdyz uz mam tu jednu prasklou a budu ji menit tak jsem si rikal ze uz dam FL :-) Jsem zvědavý jak to bude vypadat na červené - dělal jsem fotomontáž, ale zatím mě to nepřesvědčilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 no Ja myslim ze uplne normaln :-) .... nic extra to nebude :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Dnes jsem viděl tvojí naleštěnou černotu, FL lampy jí moc sluší !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 no Ja myslim ze uplne normaln :-) .... nic extra to nebude :-) Ale konečně budu vidět jak to na červené vypadá naživo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Podle mě vypadají líp ta původní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 no na cervene mozna i jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.