Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Ano, Ostrava boduje, ale není to nic pozitivního. Jardo, taky už vím, co to je MHD, dnes jsem jel 3 tramvajema a 1 busem, snad už dlouho nebudu muset. Moje auto už asi roztálo, odpoledne už ta jednička šla hodit.

Takže taky sis dneska užil, co ? No já jsem byl nakonec rád že jsem konečně mohl vlézt do autobusu, byla fakt klemra jak howado.

Já se každé ráno těším na těch -20° a ono je pořád jen kolem -6°C :palec:

Těšíš...a proč proboha ??? Já už se modlím za jaro :palec:

Odkaz ke komentáři

Nevím Romčo, auto zatím postává od pondělka před barákem a čekám až teploty vylezou trošku nahoru a pak to podle mého natočím a dojedu k nám na firmu na nabíječku. Ani nevím jestli je tam baterka ještě od výroby. Auto mám dva roky, takže je dost možné, že už byla měněná.

Odkaz ke komentáři
Tak už máš origo zadní FL né ty pseudo ?? :smich:

Mám no, chtěl jsem je sice dát až na jaře, ale jedna známá potřebovala koupit jedny starší zadní lampy, tak jsem se toho hned chytnul :smich: ..takže jsem ve finále musel

Ze začátku když je dal Olaf tak se mi to děsně nelíbilo ale během nějaké doby obrat o 180 stupnu...ale je fakt že u těch tmavších barev to vypadá o poznání lépe než na svetlějších :)

Musím ti dát víc než za pravdu Romane :smich:

Odkaz ke komentáři
Romario : souhlasim s Tebou ... Ja puvodne nechtel davat FL lampy ale kdyz uz mam tu jednu prasklou a budu ji menit tak jsem si rikal ze uz dam FL :-)

Tak já jsem byl z toho uplně rozpačitej...a pak bějhem dvou dní je měl na autě :smich:

Mezitim proběhla telef.konzultace s Vorlajzem,se Stormikem a když jsem to pak viděl v reálu tak nebylo co řešit. :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...