blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 ...tady jeden kolega z německého fóra šupa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 mňa to nejak neberie...je to veľmi prekorejčákované 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Storm: nevypadá to nejhůř člověče.Už si začínám zvykat na face a je to asi tím že jich jezdí čím dál víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 mňa to nejak neberie...je to veľmi prekorejčákované Co ti budu povídat- ty světla mě taky pěkně serou...ale u té Bílé je to aspoň půl bídy . Každopádně RS nárazník a maska Gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Co ti budu povídat- ty světla mě taky pěkně serou...ale u té Bílé je to aspoň půl bídy . Každopádně RS nárazník a maska Gut Liborova maska je lepšia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Videl som bielu RSu fl a to svetlo zo šikmého phľadu su svetla naozaj dosť veľke wrccko dopredu by som nechválil,myslím si že znak na tej maske bude chýbať a v kombinácii s tým "pletivom" bude trochu suchá,ale možno nie aj keď moc tomu neverím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 wrccko dopredu by som nechválil,myslím si že znak na tej maske bude chýbať a v kombinácii s tým "pletivom" bude trochu suchá,ale možno nie aj keď moc tomu neverím vždy bude lepšia ako táto milotec alebo čo to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ta od Milotecu je celkom šuberňácka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Tady máte RS Koncept FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Ten přední spojler mi tam nesedí, černé Neptuny taky ne, ale difuzor není špatný, zvláště na světlém autě, já bych si ho musel stříknout na stříbrno, což by asi taky nebylo marné. Zatím jsem upravoval jen předek, zadek mám sériový, musím něco vymyslet a o difuzoru jsem přemýšlel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Tak já bych to auto překopal taky uplně jinak - já jen že tady byl předtím koncept před FL v modré Race, tak mě napadlo sem bouchnout FLko....jen tak...na ukázku....ze zahrádky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Vzhledem k tomu že včera v Ostravě nachlustalo trochu sněhu, jsem konečně mohl prubnout nové zimáky :) . Musím říct že jsem fakt nadšený. Ani jsem nečekal že by ty gumy mohli mít až takový záběr na sněhu a že auto se s něma bude ovládat takřka na jedničku. Tam kde jeli všichni krokem jsem mohl jet naprosto běžnou rychlostí a auto drželo, prostě paráda. Takže Dunlop 3D můžu jedině doporučit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 no Ja musim rict ze s GY UG7+ jsem na tom stejne, nikde problem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ani ja žiadny problém... s Matador MP59... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Contíky TS830 též paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Jj, Contiky jsou jedny z nejlepších :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Nedávno jsem objevil 830P, celkem mne udivilo, že dvě pneu se značně jiným dezénem se liší jen tím "P"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Hele bazante, jedes zitra na sraz do Petrvaldu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 O žádným nevim holube. V kolik to je ? Mám zítra Paintball 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 v 13hod u Cafe Challenger 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobré jak cip :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 :) kdes to našel? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 u skopčáků :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak to napravo by som občas potreboval na spolujazdcovú sedačku.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Stormiku: jak jde před koncem roku prodej nových aut? Hejbe se to trošku? Mě by zajimalo jak se prodává Yeti? Máte nějakou statistiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak to napravo by som občas potreboval na spolujazdcovú sedačku.... ;) To napravo je psycho symbol , já bych to tlačítko taky určo dost často využíval ;) Stormiku: jak jde před koncem roku prodej nových aut? Hejbe se to trošku? Mě by zajimalo jak se prodává Yeti? Máte nějakou statistiku? ;) No mám za posledních 14 dní hafo přesčasů, takže dál to asik nemusím rozvíjet. Yeti zatím nic moc. Co teď hlavně šlo, tak jedničkové Octávy. S těma se fakt rozerval pytel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 nekde na auto.cz jsem cetl ze Yeti snad vyhral nejakej mesic svoji tridu (snad male MPV) 300 aut za mesi nebo co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No mám za posledních 14 dní hafo přesčasů, takže dál to asik nemusím rozvíjet. Yeti zatím nic moc. Co teď hlavně šlo, tak jedničkové Octávy. S těma se fakt rozerval pytel. Jedničková Okta je teď nejlevnější za celou historii, ne? A v Čechách jde hlavně o prachy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 nekde na auto.cz jsem cetl ze Yeti snad vyhral nejakej mesic svoji tridu (snad male MPV) 300 aut za mesi nebo co. Jj, máš pravdu Jedničková Okta je teď nejlevnější za celou historii, ne? A v Čechách jde hlavně o prachy... O prachy tu šlo vždycky, to jo. Ale hlavně se ozývá rozum, protože když postavíš vedle sebe O1 a F2..tak asi není co řešit - za tu cenu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Dneska jsem trošku poladil motor...a volume pořádně doprava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.