Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Misha : Vejfuck je v pořádku. Jedná se o věcičku, která umí zachytit jakési vlny s cívky motoru a obohatit to o takový zvouček. Tohle je zrovna model W8 Mustang tuším. No a pak už to jen naladíš na rádiu a vevnitř si užíváš psychozvuku. Prý se dá pořídit i ferrari a spoustu dalších. Kámoš to našel někde na Ebay.

Ale jak píše Lubinob - škoda že to nejde slyšet venku :)

Odkaz ke komentáři
Misha : Vejfuck je v pořádku. Jedná se o věcičku, která umí zachytit jakési vlny s cívky motoru a obohatit to o takový zvouček. Tohle je zrovna model W8 Mustang tuším. No a pak už to jen naladíš na rádiu a vevnitř si užíváš psychozvuku. Prý se dá pořídit i ferrari a spoustu dalších. Kámoš to našel někde na Ebay.

Ale jak píše Lubinob - škoda že to nejde slyšet venku :)

Aha, ja to video nedokoukal do konce, takže jestli to tam byo pak ukázané, neviděl jsem to.

Dobrá věc, když chceš oblbnout nějakou kost :-D

Odkaz ke komentáři

Jj, dneska jsme měli s klukama akci v atomovém krytu. Dojeli i synci co hrají profesionálně ( Dye Team ). Doteď jsem měl starší kousek od Spydera - Victor 2. A jelikož se v bunkru nesmí střílet normálníma barevnýma koulema, střílíme gumovýma - ale na to si musíš snížit rychlost na Gunu..no a jelikož se mi porouchalo nastavování rychlosti, vykašlal jsem se na to a rovnou koupil novou. Tohle už je Elektrika vč, elektronického podavače....ani nechtěj vědět kolik je to schopné vychlustnout koulí za 1s :)

Odkaz ke komentáři
Ja som to este v zivote nehral. Musi to byt bomba. Je to lepsie ako airsoft?

Je to fakt špica, chytlo mě to hned napoprvé a od té doby jezdím skoro pokaždé co je nějaká akce. S Airsoftem nedokážu srovnat protože jsem ho ještě nehrál.

nazdar storm...pekne vybavenie :) ..ja mam doma airsoftovku iba Deserta...kolko to cca vazi??

Díky - i když nevím z hlavy přesně váhu, musím říct že oproti předchozí zbrani je ještě lehčí a jelikož má i kratší hlaveň, tak člověk je mrštnější :huh: Lze nastavit i dávkování při výstřelech.

Odkaz ke komentáři
Vzhledem k tomu že včera v Ostravě nachlustalo trochu sněhu, jsem konečně mohl prubnout nové zimáky :palec: . Musím říct že jsem fakt nadšený. Ani jsem nečekal že by ty gumy mohli mít až takový záběr na sněhu a že auto se s něma bude ovládat takřka na jedničku. Tam kde jeli všichni krokem jsem mohl jet naprosto běžnou rychlostí a auto drželo, prostě paráda. Takže Dunlop 3D můžu jedině doporučit ;)

Tiez sa pridavam - vynikajuce :)

Odkaz ke komentáři

Ja som mal pri kupe Octavie obute Dunlop Sport,zimne som kupil Matador Nordica MP59. Az po prezuti na zimne som zistil ze tie letne dost hucali,no a spotreba mi klesla na zimnych asi 0.5l. Co k tomu dodat? Proste je to tak.Tie Dunlopy fak hucali,chcel som to riesit na prvej serv.prehl.(ci nahodou lozisko v naboji kolesa?) ale pri 29 000km som prezul na zimne a prestalo to hucanie.Uvidim ked prezujem na letne.....

Odkaz ke komentáři
Sú aj tiché,alebo len dobre držia?Čítal som ,že auto s nimi jemne vibruje,čo je na tom pravdy?Budúci rok budem zimné meniť a chcem kúpiť práve tieto dunlopy.

Jsou pěkně tichučké - chrochtám si blahem ;) Ono asik bude záležet i na tom, jaký rozměr na zimu dáš - v 225/45 r17 by už možná trošku hučely.

Dutch : A jaký typ to přesně byl ? Těch Wintersportů bylo právě víc...a vím že třeba dvojky byly otřesné, ale ty 3D které mám teď jsou fakt špicovní, byl jsem sám překvapený.

Odkaz ke komentáři
Jsou pěkně tichučké - chrochtám si blahem :lool: Ono asik bude záležet i na tom, jaký rozměr na zimu dáš - v 225/45 r17 by už možná trošku hučely.

Dutch : A jaký typ to přesně byl ? Těch Wintersportů bylo právě víc...a vím že třeba dvojky byly otřesné, ale ty 3D které mám teď jsou fakt špicovní, byl jsem sám překvapený.

Presne udaje neviem,mam ich v garazi,pozriem potom napisem.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem asik po měsící dostal konečně k výměně žárovek u SPZ za LED od Roberta. Měnil mi to Michal K ( Thanx ) a přišli jsme na jednu příjemnou skutečnost......Já Nepotřebuju Odpory !!!

Svítí to i bez toho a neháže to na Maxíku žádný problém a designově samo paráda. Ještě mi doma leží pár žárovek do předních parkovaček, tož je tam zkusím naprat taky bez odporu a uvidíme co to udělá ;)

post-73-1264359751_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ti to menil ten hnup? :o

Nektery odpory jsou uz urceny primo do osvetleni RZ a obsahuji odpory. Ja treba takovy mam od Stockela. Ale nevim jaky posila Robert ted.

Ty debilku maly :P .. Sam bys to ani nezvladl s odporama, tak tam mas radeji spesl ledky :D

Nicmene, daval jsem mu tam ty stejne co sobe, oba je mam od Roberta, ale u me to bez odporu neproslo, u Stormyho cudne kary(na maxidotu ma kombik :lool: :) ) to proslo bez odporu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
  • Vytvořit...