wrccko Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 čo to je? :) ...zvuk je zaujímavý :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 To nemá turbo nebo cooo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 To nemá turbo nebo cooo? :) šetria náklady vo fabrike ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 čo to je? ;) ...zvuk je zaujímavý ;) Sound Racer W8 To nemá turbo nebo cooo? :) :( Turbo jsem pro dnešek hodil do pole Romane :P ...každpádně jsme se s tím dneska solidně vyblbli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Dneska jsem trošku poladil motor...a volume pořádně doprava :) Zní to jak pořádná Scanie :-) Máš díru ve vejfuku nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Kde se dá koupit ten FM Modulátor ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Paráda... len keby to tak bolo počuť aj vonku... :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Misha : Vejfuck je v pořádku. Jedná se o věcičku, která umí zachytit jakési vlny s cívky motoru a obohatit to o takový zvouček. Tohle je zrovna model W8 Mustang tuším. No a pak už to jen naladíš na rádiu a vevnitř si užíváš psychozvuku. Prý se dá pořídit i ferrari a spoustu dalších. Kámoš to našel někde na Ebay. Ale jak píše Lubinob - škoda že to nejde slyšet venku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Kde se dá koupit ten FM Modulátor ? :) už som to našiel http://www.soundracer.se/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Misha : Vejfuck je v pořádku. Jedná se o věcičku, která umí zachytit jakési vlny s cívky motoru a obohatit to o takový zvouček. Tohle je zrovna model W8 Mustang tuším. No a pak už to jen naladíš na rádiu a vevnitř si užíváš psychozvuku. Prý se dá pořídit i ferrari a spoustu dalších. Kámoš to našel někde na Ebay.Ale jak píše Lubinob - škoda že to nejde slyšet venku :) Aha, ja to video nedokoukal do konce, takže jestli to tam byo pak ukázané, neviděl jsem to. Dobrá věc, když chceš oblbnout nějakou kost :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Ale jak píše Lubinob - škoda že to nejde slyšet venku Treba otvoriť všetky okná a dať rádio naplno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 To je jak když za Tebou zařve tygr a ty se otočíš a ono tam mnouká kotě, co :-D? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Jo no, ale vevnitř je to fakt požitek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Dneska jsem si udělal radost a Upgradoval jsem Gun včetně láhve a podavače :) ....mám radost jako malý Jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 jo tak pan ma sve naradicko na paintball :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jj, dneska jsme měli s klukama akci v atomovém krytu. Dojeli i synci co hrají profesionálně ( Dye Team ). Doteď jsem měl starší kousek od Spydera - Victor 2. A jelikož se v bunkru nesmí střílet normálníma barevnýma koulema, střílíme gumovýma - ale na to si musíš snížit rychlost na Gunu..no a jelikož se mi porouchalo nastavování rychlosti, vykašlal jsem se na to a rovnou koupil novou. Tohle už je Elektrika vč, elektronického podavače....ani nechtěj vědět kolik je to schopné vychlustnout koulí za 1s :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ja som to este v zivote nehral. Musi to byt bomba. Je to lepsie ako airsoft? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 nazdar storm...pekne vybavenie :) ..ja mam doma airsoftovku iba Deserta...kolko to cca vazi?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ja som to este v zivote nehral. Musi to byt bomba. Je to lepsie ako airsoft? Je to fakt špica, chytlo mě to hned napoprvé a od té doby jezdím skoro pokaždé co je nějaká akce. S Airsoftem nedokážu srovnat protože jsem ho ještě nehrál. nazdar storm...pekne vybavenie :) ..ja mam doma airsoftovku iba Deserta...kolko to cca vazi?? Díky - i když nevím z hlavy přesně váhu, musím říct že oproti předchozí zbrani je ještě lehčí a jelikož má i kratší hlaveň, tak člověk je mrštnější Lze nastavit i dávkování při výstřelech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Vzhledem k tomu že včera v Ostravě nachlustalo trochu sněhu, jsem konečně mohl prubnout nové zimáky . Musím říct že jsem fakt nadšený. Ani jsem nečekal že by ty gumy mohli mít až takový záběr na sněhu a že auto se s něma bude ovládat takřka na jedničku. Tam kde jeli všichni krokem jsem mohl jet naprosto běžnou rychlostí a auto drželo, prostě paráda. Takže Dunlop 3D můžu jedině doporučit ;) Tiez sa pridavam - vynikajuce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Mi povídej....teď jsem týden jezdil firemním autem - jsou tam obuté Polarisky 2 a klouzal jsem jak howado.....strašné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Mi povídej....teď jsem týden jezdil firemním autem - jsou tam obuté Polarisky 2 a klouzal jsem jak howado.....strašné Si muzem podat ruku kamo..ja cekam, kdy jen odejde pojistka na ESP a ASR... ;) :o blika to porad ty brdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Tiez sa pridavam - vynikajuce Sú aj tiché,alebo len dobre držia?Čítal som ,že auto s nimi jemne vibruje,čo je na tom pravdy?Budúci rok budem zimné meniť a chcem kúpiť práve tieto dunlopy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Ja som mal pri kupe Octavie obute Dunlop Sport,zimne som kupil Matador Nordica MP59. Az po prezuti na zimne som zistil ze tie letne dost hucali,no a spotreba mi klesla na zimnych asi 0.5l. Co k tomu dodat? Proste je to tak.Tie Dunlopy fak hucali,chcel som to riesit na prvej serv.prehl.(ci nahodou lozisko v naboji kolesa?) ale pri 29 000km som prezul na zimne a prestalo to hucanie.Uvidim ked prezujem na letne..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Sú aj tiché,alebo len dobre držia?Čítal som ,že auto s nimi jemne vibruje,čo je na tom pravdy?Budúci rok budem zimné meniť a chcem kúpiť práve tieto dunlopy. Jsou pěkně tichučké - chrochtám si blahem ;) Ono asik bude záležet i na tom, jaký rozměr na zimu dáš - v 225/45 r17 by už možná trošku hučely. Dutch : A jaký typ to přesně byl ? Těch Wintersportů bylo právě víc...a vím že třeba dvojky byly otřesné, ale ty 3D které mám teď jsou fakt špicovní, byl jsem sám překvapený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Jsou pěkně tichučké - chrochtám si blahem :lool: Ono asik bude záležet i na tom, jaký rozměr na zimu dáš - v 225/45 r17 by už možná trošku hučely.Dutch : A jaký typ to přesně byl ? Těch Wintersportů bylo právě víc...a vím že třeba dvojky byly otřesné, ale ty 3D které mám teď jsou fakt špicovní, byl jsem sám překvapený. Presne udaje neviem,mam ich v garazi,pozriem potom napisem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Tak dneska jsem asik po měsící dostal konečně k výměně žárovek u SPZ za LED od Roberta. Měnil mi to Michal K ( Thanx ) a přišli jsme na jednu příjemnou skutečnost......Já Nepotřebuju Odpory !!! Svítí to i bez toho a neháže to na Maxíku žádný problém a designově samo paráda. Ještě mi doma leží pár žárovek do předních parkovaček, tož je tam zkusím naprat taky bez odporu a uvidíme co to udělá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ti to menil ten hnup? ;) Nektery odpory jsou uz urceny primo do osvetleni RZ a obsahuji odpory. Ja treba takovy mam od Stockela. Ale nevim jaky posila Robert ted. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Good job...ale teraz je značka viac videná PČR ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ti to menil ten hnup? :o Nektery odpory jsou uz urceny primo do osvetleni RZ a obsahuji odpory. Ja treba takovy mam od Stockela. Ale nevim jaky posila Robert ted. Ty debilku maly :P .. Sam bys to ani nezvladl s odporama, tak tam mas radeji spesl ledky :D Nicmene, daval jsem mu tam ty stejne co sobe, oba je mam od Roberta, ale u me to bez odporu neproslo, u Stormyho cudne kary(na maxidotu ma kombik :lool: :) ) to proslo bez odporu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.