Kalic Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 ono obecne na tech zahranicnich jde.. u nas co vim, at je to alcar nebo elektrony nejde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Me se libi tyhle kola " MAM RS1 black " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 jj ty me taky.. sou to repliky Audi RS.. a mne se krom verze black libi jeste graphite. trebas k moji grafitce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Tak ty na té Audině bych taky bral. Octavii by moc slušely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Jak tak koukám, tak elektrony.cz by měli udělat upgrade na svém konfigurátoru ;) Kola na Audi jsou dobré, ale jezdí jich strašně moc.......a hele co jsem našel - ty kola má už každá stará rachotina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 To mozna jo, ale kazdy disk se opakuje, to jen ty nejdrazsi moc ne...na oktavce jsem ty co jsou na audine neviel jeste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Málo koukáš kolem sebe :o Jinak jsou ještě jedny repliky RS - dával jsem je tehdy ještě na staré fórum, pokusím se je najít. Týpek, co je měl, tak v 19" a byly ještě stříknuté....byl to dost velký masakr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Ufff - prokopal jsem skoro celé své staré vlákno na Škodahome.......tady to je : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Me to snad prijde,jakoby byly lakovane z vyroby uz :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Tak tím si nejsem úplně jistý ale kola jsou libové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 máš recht.. libové, luxusní.. a sednou temu Combajnu jak prdel na hrnec :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Nechtěl jsi mřížku do nárazníku? Na superskoda už mají mřížku do neFL RS nárazníku ve stylu FL RS. Akorát jsou to mrchy, 99€ za kousek plastu. Jinak ta kola MAM RS1 i RS2 jsou fakt supr, něco takového by se mi taky líbilo, tak možná příští rok do 18" půjdu, tento rok už musím šetřit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Hmm, zajímavé, ale dát za to 2 700,- se mi fakt nechce. krom toho bych ještě musel upravit masku. A z Tvé zkušenosti vím, že je to pěkný porod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Porod to teda byl, já si asi počkám na masku, kterou udělají někdy koncem roku taky v superskoda a měla by mít taky tento typ pláství, psal jsem si s nimi. Cenu masky odhaduju podle jeich jiných masek taky tak na 120€, to možná obětuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 ja bych si ji koupil ale ze pry bude az koncem roku ta mrizka do toho narazniku a masku bych k tomu chtel s tim bych si pohral kdyz v zime nejezdim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 O tom jsem ti rikal ja Libore, ze bych to chtel dolu ty plastve ne? :D . Trosku predrazene no Navic by me zajimalo, jak to maji s pristupem pro tazne oko? Ty dirky mi tam moc nesedi, ale mozna se mylim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 No jo vlastně, chtěl jsi to ty. Ale to je jedno, dozvěděl jsi se to i tak, ne? Drahé to je, ale vypadá to podle mě dobře, ale asi by to chtělo zároveň i jinou masku v tomto stylu, což jsou další peníze navíc. Možná je to myšleno tak, že se musí před táhnutím ta mřížka sundat. Musím zaklepat, naposledy jsem potřeboval odtah tak někdy v roce 2000/2001, tak tohle ani neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Ufff - prokopal jsem skoro celé své staré vlákno na Škodahome.......tady to je : mam jeste jednu.............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 ta se mi teda nelibi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Tenhle VT s tema limcakama se mi teda taky nelibi..Vypada to jak anglicak :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Nemůžu říct, že by se mi ti úplně nelíbilo - byla by to taková menší "Brutalitka" :( Ale ta maska na tom VT se vůbec nepovedla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Jo jo je to uz mooc,nad timhe tenkat hodne premejslel,nakonec vyhalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 Votas: co to je za rozměr??? :D :lool: :) Neskutečny...pomalu neni vidět ani pneumatika :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 tak 21" podle me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 Jsou to 20" na vzducháči a je to to samé auto, co je o stránku zpět na 19" Audi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 vypadaji mega velke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 Dnes jsem potkal na dálnici nového Jaguára a když mě předjižděl ve 220 tak jsem málem vypadnul z auta Ten se standartně dodává na R19 a vypadaji opravdu moc slušivě ty kola :) Moc krásný vůz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Jak piše Stormi,je to ten samej,tolik kol co na tom aute bylo je neskutečne......proste vzduchač dokaze udelat vse i kdyby tam dal 17 posadil dolu bude to vypadat bomba...jen by me zajimalo jestli u tohodle podvozku je nejakeka hranice na max rychlost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Maximálku nevím, ale co mě překvapilo, tak v Německu mají striktně zakázané vzduchové podvozky. JInak řečeno, na odtahovce na nějaký sraz se to dovézt může ale do normálního provozu se s tím nesmí. Kámoš co má ty 20" na Pašíku jezdí po německých srazech a říkal mi, že po srazech dokonce chodí štuby v civilu, koukají a hned týpky co skákali na vzducháčích při odjezdu brali u brány, prostě maras. To samé, když prý vidí frajery co se plazí po zemi na dálnici tak je hned berou na stranu a kontrolujou. Roman : Asik vím, kterého Jaguara myslíš - soused ho tu má v šedé metle s krémovým vnitřkem a má to na těch 19". Je to opravdu nádherný vůz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Tak před chvílí jsem zjistil, že mi nějaký neschopný buzerantský čurák naťuknul plech nad levým předním kolem - mám nervy jak cip. Mít ho po ruce, rozškubnu ho jak hada !! Nesnáším tyhle neschopné howada !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.