Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

No jo vlastně, chtěl jsi to ty.:palec: Ale to je jedno, dozvěděl jsi se to i tak, ne?

Drahé to je, ale vypadá to podle mě dobře, ale asi by to chtělo zároveň i jinou masku v tomto stylu, což jsou další peníze navíc. Možná je to myšleno tak, že se musí před táhnutím ta mřížka sundat. Musím zaklepat, naposledy jsem potřeboval odtah tak někdy v roce 2000/2001, tak tohle ani neřeším.

Odkaz ke komentáři

Maximálku nevím, ale co mě překvapilo, tak v Německu mají striktně zakázané vzduchové podvozky. JInak řečeno, na odtahovce na nějaký sraz se to dovézt může ale do normálního provozu se s tím nesmí. Kámoš co má ty 20" na Pašíku jezdí po německých srazech a říkal mi, že po srazech dokonce chodí štuby v civilu, koukají a hned týpky co skákali na vzducháčích při odjezdu brali u brány, prostě maras. To samé, když prý vidí frajery co se plazí po zemi na dálnici tak je hned berou na stranu a kontrolujou.

Roman : Asik vím, kterého Jaguara myslíš - soused ho tu má v šedé metle s krémovým vnitřkem a má to na těch 19". Je to opravdu nádherný vůz. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...