michaelmk Odesláno Leden 26, 2022 Sdílet Odesláno Leden 26, 2022 Zdravím, Je tu někdo kdo se vyzná mezi kody? Potřeboval bych název pro "blikání blinkru současně z LED stripe" na trojkové oktávce. Snažil jsem se to nějak najít, ale asi jsem slepej :D Díky moc ♥ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
f86 Odesláno Leden 29, 2022 Sdílet Odesláno Leden 29, 2022 Nie, ty potrebuješ blikanie led drl pásu súčasne s blinkrom... Okrem toho že to vyzerá škaredo tak je to aj zakázané, blinker musí byť oranžový, biele svetlo by z zákona nemalo blikať... Led pásy sú leuchte 1 a leuchte 2 ... a na volnú pozíciu napríklad C (alebo inú volnú) si nastav predmet blikania Blinken links / rechts dunkelphase, Dimmwert teda jas na 0%, poprípade ak by ti vyskakovala na palubovke chyba vyhorenia led pásu tak 23 tuším (24 to je najmenej čo svieti, 23 tuším už zhasne) a prestav parameter z maximize na minimize... a uložiť. Nastaviť 1 je myslím links a 2 je rechts 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaelmk Odesláno Leden 30, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2022 před 14 hodinami, f86 napsal: Nie, ty potrebuješ blikanie led drl pásu súčasne s blinkrom... Okrem toho že to vyzerá škaredo tak je to aj zakázané, blinker musí byť oranžový, biele svetlo by z zákona nemalo blikať... Led pásy sú leuchte 1 a leuchte 2 ... a na volnú pozíciu napríklad C (alebo inú volnú) si nastav predmet blikania Blinken links / rechts dunkelphase, Dimmwert teda jas na 0%, poprípade ak by ti vyskakovala na palubovke chyba vyhorenia led pásu tak 23 tuším (24 to je najmenej čo svieti, 23 tuším už zhasne) a prestav parameter z maximize na minimize... a uložiť. Nastaviť 1 je myslím links a 2 je rechts Děkuji, Už to mám, sice jsem tam nenastavoval tolik věci, ale bliká to jak má :D Zkusím to tam tedy ještě doladit Potkal jsem už troje policajty, a zatím nikdo nic, pokud se to změní, tak to dám do původního stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.