darkin Odesláno Únor 21, 2022 Sdílet Odesláno Únor 21, 2022 Během jízdy auto zacukalo a motor zhasnul.Následně chytnul a dojel 3 km.Stále svítí kontrolka motor a bliká žhavení.Doma jsem zkoušel zda svítí brzdy a při opětovném sešlápnutí 7x najednou vše zhaslo.Ráno normální start ,po 2 km najednou zaškubala a chcípla.Znova jsem nastartoval a už zase vše svítilo,domů jsem ještě dojel,motor jede normálně.Jsem z toho na h... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Únor 21, 2022 Sdílet Odesláno Únor 21, 2022 Brzdový spínač nebo relé žhavení Vyčíst chyby z jednotky když svítí kontrolka motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
darkin Odesláno Únor 21, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2022 nA wAGU TO UKÁZALO TOHLE.KÁMOŠ TO VYNULOVAL A AUTO JEDE,NIC NESVÍTÍ ŽÁDNÉ NESTANDARTNÍ CHOVÁNÍ,ALE BYLA TO TRVALÁ CHYBA,TAK SE MUSÍ NĚCO OPRAVIT,ALE CO???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 21, 2022 Sdílet Odesláno Únor 21, 2022 Může bejt přidřený rotační čerpadlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.