Mates.87 Odesláno Únor 25, 2022 Sdílet Odesláno Únor 25, 2022 Omlouvám se zda li už podobné téma je.řeším problém u lampiček na čtení,koupil jsem 2.sadu pro vůz určený 2010 po face.ale po zamčení ty malé boční neustále svítí(malinko).jde to nějak vyřešit?bude to žrát? Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 25, 2022 Sdílet Odesláno Únor 25, 2022 Žrát to bude vždycky ale málo, jediný co jde, tak jestli ti to vadí tak osadit předřadný odpor, nebo zapojit do okruhu klasickou žárovku které to přemění na jinou veličinu, v tomto případě teplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates.87 Odesláno Únor 25, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2022 Žrát to bude vždycky ale málo, jediný co jde, tak jestli ti to vadí tak osadit předřadný odpor, nebo zapojit do okruhu klasickou žárovku které to přemění na jinou veličinu, v tomto případě teplo. Jestli to chápu, nechat tedy třebaže tu velkou klasickou a ty boční led?Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 25, 2022 Sdílet Odesláno Únor 25, 2022 Je to jedno, můžeš dát velkou paralelně pod strop třeba ale jak říkám, co do spotřeby si nepomuzes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.