PetrD Odesláno Březen 5, 2022 Sdílet Odesláno Březen 5, 2022 Čaute, nemáte někdo zkušenost čím čistit nečistotu na stropnici ? Mám tam nějaké kapky od předchozího majitele a chtěl bych to nějak dostat dolů ale vůbec mě nenapadá čím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 6, 2022 Sdílet Odesláno Březen 6, 2022 Dá se prováděl přípravkem na čištění třeba např. od ValetPRO Classic Carpet Cleaner, nastává ale problém při neodborné manipulaci s přípravkem kdy může dojít při nadměrném namáčení čištěného místa k odlepení látky od korpusu samotné stropnice, pokud se na to necítíš tak doporučuji předat odborníkům kteří provádějí čištění interiéru, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Březen 6, 2022 Sdílet Odesláno Březen 6, 2022 Stačí jenom trošku vlhká mikrovláknova uterka a nejakej prostředek a jemně přikládat a sudlat, hlavne nedrit!Uterka fakt fest vykroucena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 7, 2022 Sdílet Odesláno Březen 7, 2022 Mne sa latka zacala odlepovat aj bez manipulacie so stropnicou 😕 Je nejaka moznost opravy bez vybrania stropnice z auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 9, 2022 Sdílet Odesláno Březen 9, 2022 (upraveno) Kombinovaný parní čistič a malířský váleček Pomocí parního čističe se roztaví původní lepidlo v obložení stropu a pomocí malířského válečku se znovu připojí k jeho rámu. Po roztavení lepidla bude také váleček napomáhat rovnoměrnému tuhnutí lepidla a zabrání vytváření vrásek a záhybů na tkanině. Tato skvělá metoda funguje nejlépe, když je tkanina propadlá kolem okrajů. Upraveno Březen 9, 2022 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Prosinec 22, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2022 (upraveno) Radas - tak to je dobré info! S letošním podzimem se mi to na třech místech prověsilo a lámal jsem si hlavu jak rozumně vyřešit bez větších akcí. Tak mám teď námět. To lepidlo je na původním podkladu nebo na té látce? Přemýšlím jak se to lepidlo napaří když je za látkou velká dutina. Asi tou parní hubicí už přitlačovat a dorazit válečkem? Upraveno Prosinec 22, 2022 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 22, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2022 Napaříš místo kde je průvěs látky a poté válečkem přejíždíš, jestli je lepidlo na látce a nebo pevném podkladu netuším, bohužel jsem nezkoumal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Květen 21, 2023 Sdílet Odesláno Květen 21, 2023 Tak jsem se dokopal k pokusu s napařením a neuspěl ☹️. Ale třeba nemám správný grif. No zatím vzdávám. Odchlíplé okraje zkusím chemoprenem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.