Přejít na obsah

Porucha erbegů vadná pamět a malej odpor u řidiče. sviti kontrolka.


Josef50

Doporučené příspěvky

Hezký den . 

Man octavii 1 z roku 1999 a zničehož nic mi začla svitit kontrolka erbegů , diagnostika mi napsala vadu paměti a malá hodnota odporu  baglu u řidiče,  což jsem poměřil a bagl mi ukazoval 6 ohmů.  Tak jsem hledal zapojeni konektoru řidici jednotky erbegů co je na pinech připojeno až potom jsem zjistil podle schématu auta co je na kterém pinu připojeno. ŘJ erbegů orginal octavia 1   je 1J0 909 603     ww3  tak jsem sehnal  ŘJ jinou s označenim  1C0 909 601 A ktera se zdala být stejná také pro dva erbegi  řidič a spolujezdec, a také par vodičů  jako ta původni  tak jsem si zjistil zapojeni  konektoru ŘJ  a přepojil jsem i konektor k té 601  a nakonec jsem narazil na to že nemam zapojeni kontaktu 74 a 75 Can hig   a Can low  tak až jsem se dostal k jednotce přistrojů na zelený konektor  kde podle fora klubu octavia někdo radil že  na zeleném konektoru je to pin 19 /32b a 20/32b což nefungovalo  a zdá se že to je přistrojovka z octavie 2  Moje přistrojovka svití červeně  a nepodařilo se mi najit na ni kontakty  Can h a Can l tak  mi napište někdo na kterém konektoru přistrojovky najdu  CAN L a CAN H   nepodařilo se mi najit přistrojovku  octavie 1 v elektrice.  Na vagu mi ukazuje že jsou erbeky připojené  a schazi komunikace s přistrojovkou  zavady jdou i smazat ale kontrolka sviti stále. což je jasné když neni připojený can l/h   tak mi poradte  děkuji.      

 

 

Odkaz ke komentáři
V 10. 3. 2022 at 12:05, Rolbař napsal:

Tvoje budíky neumí CAN bus..... dej původní jednotku, oprav v ní paměť a máš po problému. Takto se do toho ještě více zamotáš.... popřípadě sežeň totožnou jednotku.

Ano věřim a také jsem si to myslel nikde jsem nenašel pin pro can -l a can -h   ŘJ 1 C0 909 601 A  mi fungovla a vypsala mi i pamět závad . ale necpracovala s budikma  .  Budu muset sehnat orginal jednotku  jinak moc děkuji za vaši zpravu..

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...