boco818 Odesláno Duben 7, 2022 Sdílet Odesláno Duben 7, 2022 Ahoj poradíte prosím niekto akú konkrétnu kvalitnú opravnú sadu zadného strmeňa (vrátane piestika) mám zháňať na O2 Scout FL (model 2012)? mam brzdy Bosch, podla ETKY to ze Škoda ma v katalógu iba sadu tesnení bez piestika :5K0698671. Auto má len cca 102tis km, ale málo jazdí takže klasika, zakusnuté zadné brzdy.... :( V Škoda servise chceli meniť celé strmene za nové, čo je raketa peňazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Duben 8, 2022 Sdílet Odesláno Duben 8, 2022 Myslím si, že při tomto nájezdu je to celkem jedno. Ty brzdy jsou stejně "zakousnuté" z důvodu nedostatečné údržby - t.j neměněná kapalina dle plánu, nečistěné/mazané brzdy každý rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Duben 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2022 Áno, údržba tam chýbala počas pandémie, to je fakt. Ale naspäť k téme, poradí niekto konktrétnu sadu s ktorou sú dobré skúsenosti? Ide mi hlavne o piestik, aby presne sadol a vydržal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Duben 8, 2022 Sdílet Odesláno Duben 8, 2022 Já si myslím, že značka je úplně jedno, pokud je daný rozměr, sedět to bude. Spíš bych se zaměřil na těsnění a tam bych klidně šel do originálu. Koukal bych po značkách ATE, BOSCH, TRW, které na brzdy používám a podobných, řekněme spíš cenový střed. Nevím, jaké jsou možnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Duben 8, 2022 Sdílet Odesláno Duben 8, 2022 Zadní třmeny jsem pro sichr kupoval nové TRW, nechtělo se mi s tím jebat, když jeden vyšel na 1 300 kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.