Miras TDI Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Zdar,vypadává mi občas turbo a někde jsem tu četl že by to mohli být hadičky k ventilu N75 nebo pravě ten ventil.....někdo to tu nabízel a já to ted nemohu najít.....nevíte kdo?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Zdar,vypadává mi občas turbo a někde jsem tu četl že by to mohli být hadičky k ventilu N75 nebo pravě ten ventil.....někdo to tu nabízel a já to ted nemohu najít.....nevíte kdo?Díky já je mám od člena Bruno 128 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Tak tak taky je mám od Bruna stoprocentní spokojenost a navíc to vypadá lépe než s těmi hnusy od škodovky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan90 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 zdrec za kolik se daj sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Kup obyčejný v mototechně ty průměry co tam mají být. úplně to stačí, pokud neukazuješ motor každýmu. ale to už je na každým. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.