liborer Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Hledal jsem hleda, ale nikde nenašel, tak doudám že nezakládám již něco řešeného. Mám problém při řazení trojky. Ne uplně pokaždý ale většinou cítím takový cvaknutí, jakoby přes zuby či co a je slyšet takový kovový ťuknutí. Dělá to jen na tý trojce. Taky mi tam jde docela špatně jednička za studena nebo když jedu už třeba cca 15km/h. Asi před 10tis. km mám měněnou hřídel na převodovce a taky mi dávali opravnou sadu na diferenciál. Nevíte někdo čím by to mohlo být? jak často se mění převodovej olej? Ten mi ale samozřejmně mněnili. Dávali tam Gear Synto. Díky moc za každou radu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Jestli to nebudou dělat opotřebovaný synchomy, taky mi při 10-15km/h jde špatně zařadit jednička (musím ji tam šoupnout násilím), převodový olej mám měněný, tak si myslím, že bude asi opotřebovaný synchrom na té jedničce... No zatím to neřeším, když mi tam ta jednička za jízdy nejde dát, tak tam šoupnu dvojku a je to, jinak když stojím, tak je ta jednička bezproblémů a ostatní kvalty taky v poho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 No ja ti nevim, ale ta jednicka v 15 km/h nejde normalne radit ani v nasem aute, ma najeto nejakych 32tisic km. To bych jako nejakou zavadu nevidel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Když skoro stojim tak mi tam jde taky v pohode a v jinejch autech to delalo asi taky, takze dokavat tam pujde tak asi ok. Ale to cvaknuti u ty trojky se mi nelibi..ale tezko rict jestli to tak ma byt nebo ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 No ja ti nevim, ale ta jednicka v 15 km/h nejde normalne radit ani v nasem aute, ma najeto nejakych 32tisic km. To bych jako nejakou zavadu nevidel... Aha tak to jsem nevěděl, tak to je potom v pořádku, já jsem myslel, že je to nějaká závada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavio Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Ono je to tak, ze jednotka sa ma radit iba ked auto stoji, alebo pripadne iba vo velmi malej rychlosti, co je asi tak do 7 km/h... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Presne tak jak pise octavio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 no jednicku tezko dokazes bezproblemove zaradit pri takove rychlosti, to zavada neni ale je tak prevodovka udelana abys ji ne potentno pri chibnem razeni. Akorat muj bracha dokazal pri 30km/h zaradit jednicku a nic neposrat a jak se mu to povedlo to fakt nevym. Takze zavada to neni. Pokud vym tak jedine u podelne namontovanych motoru z VW produkce (passat, A4, A6, Superb.....) je mozne radit 1. v treba 40km/h a to bez problemu. Ale pokud ta trojka jede spatne zaradit a pri tom vydava ty zvuky tak je mozno aby to byl sinhron nebo spojka. Mne taky az se zaleje vodou prevodovka (od kalouze nebo po umivani) trojka nejde zaradit ale bez tech zvuku, proste tam nejde vubec zaradit dokud ji pekne ne poprosim, ale u mne je to dano tim, kuwa jak se rika na cesky, tim co proste vybira rychlosti ktere mas radit (anglicky: gear selector), co pochibuje hrdel k jednotlivym rychlostem. Uz to mam menene jednou, a zase zacalo zlobyt, novej stoji 150 euro tak se modlym aby jeste nejakou dobu vydrzel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 ja mam najazdene 51000km a 2ku mi ide ako by som neslapol spojiku ale zas ked pomali to zaradim tak to ide v pohode ze by synchom? alebo staci vymenit olej len pri 2ke mi to robi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 (upraveno) Mam uplne ten stejnej problem a najeto 105000km Prevodovy olej jeste menen nebyl ,ale co nejdriv se na to chystam tak jsem zvedavej jestli poznam nejaky rozdil. Upraveno Prosinec 1, 2010 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Dle mého názoru, když nejde zařadit pouze jeden rychlostní stupeň, nebude se jednat o olej. Hledal bych tedy závadu u převodovky? Kdyby tuto závadu obstarával olej, bude dle mého blbnout každý rychlostní stupeň. Je to ale věc názoru, takže mě klidně ukamenujte Já mám najeto 211000km a na převodovce mi vyskakuje zpátečka a sem tam nejde zařadit na poprvé trojka. Takže to má za sebou a čeká na případnou výměnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.