Přejít na obsah

liborer

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele liborer

  1. No nejspíš bych da za všechnz tak okolo 10tis... Nejvíc se mi líbi ty repliky Audi, ale potkavam jich na silnicích docela dost :)
  2. Díky všem :) Jo kola by určitě udělaly dost parády. Plánoval jsem je na letošní rok, ale teď už se zase blíží zima, tak snad na jaře. Přemýšlel jsme o těchto, tak by mě zajímalo co si o tom myslíte? ;) http://alu-kola.elektrony.cz/images/elektrony/ronal-r51black-big.jpg http://alu-kola.elektrony.cz/images/elektrony/design-62-big.jpg http://alu-kola.elektrony.cz/images/elektrony/mim-albablack-big.jpg A jeste by se par peknejch naslo... ale budu rád i když byste někdo doporučil třeba nějaký úplně jiný, který by mohli slušet
  3. Zdravim všechny Octavia drivery Rok utekl jako voda, stala se spousta věcí, ale moje octa mě až na výměnu hřídele převodovky den co den vozí z místa na místo a za pár dní spolu oslavíme první výročí. Hřídel praskla asi po třech měsících a tak jsme byl zprvu hodně zklamanej... od té doby je vše ale bez problému a už se za to na ní ani nezlobim :) Snad spolu ještě nějakej měsíc možná rok vydržíme a pak půjde dělat radost zase někomu jinýmu a mě by ji mohla dělat její mladší sestříčka II. Kdyby se něco změnilo přiložím další fotky... ;)
  4. Čau, dneska ráno, když jsem si to "valil" do práce, mi po pár kilometrech začalo přesně takhle cvakat nejspíš u levýho kola, když jsem zatáčel do prava. Dělalo to celých cca 20km a teď když jsem jel domu, tak nic. Mohl by to být taky ten kinetak, nebo se mi tam mohlo treba jen neco dostat...coz je ale asi dost nepravdepodobny co? Diky za kazdou radu!
  5. Když skoro stojim tak mi tam jde taky v pohode a v jinejch autech to delalo asi taky, takze dokavat tam pujde tak asi ok. Ale to cvaknuti u ty trojky se mi nelibi..ale tezko rict jestli to tak ma byt nebo ne...
  6. Hledal jsem hleda, ale nikde nenašel, tak doudám že nezakládám již něco řešeného. Mám problém při řazení trojky. Ne uplně pokaždý ale většinou cítím takový cvaknutí, jakoby přes zuby či co a je slyšet takový kovový ťuknutí. Dělá to jen na tý trojce. Taky mi tam jde docela špatně jednička za studena nebo když jedu už třeba cca 15km/h. Asi před 10tis. km mám měněnou hřídel na převodovce a taky mi dávali opravnou sadu na diferenciál. Nevíte někdo čím by to mohlo být? jak často se mění převodovej olej? Ten mi ale samozřejmně mněnili. Dávali tam Gear Synto. Díky moc za každou radu!
  7. Čau, mám podobný problém. Padá mi ručička teploty vody, ale jen než se voda ohřeje, pak už je to ok. vyšplhá se to třeba na 70, pak to zase psadnde a po chvili to vyleze na 90 a uz to zustane, nekdy to nespadne nekdy i vickrat... Může to být taky tim tišťákem, nebo to bude něco třeba s termostatem? Díky za rady!! :)
  8. Tak problém vyřešen, ztratil jsem ty dva kolíky co je na nich pružina a drží pakny, takže mě tam dřeli vevnitř ty pružiny a pakny dreli o buben...ted jsem tam dal zatim šroubky, ale nikde nemůžu sehnat ty kolíky s mištičkama, kterejma se zajistujou...
  9. Takovej možná trochu hloupedj dotaz, ale když si koupim např. tenhle temp. http://www.audioland.cz/skoda/tempomat-skoda-octavia.html Tak už se to jen vymění za původní páčku zapojí a funguje? Jak hodně je to náročný, případně kolik myslíte že by si za výměnu řekli někde v servise..nebo to tu někdo dělá?? Díky;)
  10. Jdu to rozdělat...takkdby k tomu někdo něco měl budu rád a jinak napíšu co a jak vidi, nebo vyfotim...ale uvidim co tam uvidim
  11. Kdzž jedu ale krokem a jen to píská každou otáčku kola a lehce přibrzdím tak to přestane a stejně tak i ve vyšších rychlostech... je možný že by mělo brždění vliv na ložisko? Stále doufám že to bude jen to obložení...
  12. Mám podobnej problém s tímhletím zvukem, ale na zadním právém kole u bobnový nápravy. Dneska když jsem musel prudčejc zabrzdit to začalo skřípat pořádně nahlas a už ne jen pravidelně jak se o táčelo kolo a po pár kilometrech se to zase vrátilo jen na pravidelný vrzání. Když jedu krokem, tak to odtamtud nevrže ale píská. Myslíte že by to mohlo být ložisko nebo je to spíš problém z brzdou? Před pár měsíci to trochu začalo, tak jsem koukal na všechny brzdy a právě u týhle se mi to rozpadlo pod rukama a nejsem si jistej jestli jsem to tam dal správně..ikdyž brzdíto ok. Když jsem tam ale vracel buben, tak tam šel zatraceně špatně. Nový obložení už mám, ale to co tam je ted je ještě dobrý, tak nevim jestli vyměnit nebo to může být tim bubnem...jestli je třeba křivej, když mi tam nešel. Snad bude mít někdo nějakej nápad nebo zkušenost, díky moc!
  13. Tak už jsem na to přišl, ale zjistil jsme že v 8 pinu neni drat takže mám smůlu... :lool:
  14. Chtěl jsem zprovoznit ty mlhovky, respektive je zapojit na denni sviceni, ale nevim jak vyndat spinac svetel, baych to mohl zapojit...poradte prosim nekdo :lool: Nechci si orvat palubku sroubovakem
  15. Tam jsem jeste nekoukal, ale kdyz jsem se podival na svetlo, tak tam je privedeny kostreni i drat na zarovku (mela by tam byl H1 pokud se nepletu?) takze kouknu jeste na ten spinac a kdyz tam bude drat, tak ho staci jenzapojit do pinu 6 dat zarovky a melo by to jit? ;)
  16. Sice to sem úplně nepatří, ale jak je to s těma mlhovkama? Když mi nesvítí, stačí tam jen dát žárovky, nebo bych to musel i přivádět k vypínači? Nebo tam dokonce má být nějaká zástavba? Mám Ambientku, pujde to? ;)
  17. Tak to je fajn, akorat me vzdycky nastve ze tam ten olej musim dolejvat tesne pred vymenou...nevim co presne mi tam lejou za znacku ale ja dolivam Mogulem za cca 170kc/l Nemelo by vadit kdyz se smichaj dva ruzny ne? Ze bych si kdyztak radsi vzal litr ze servisu kde mi to delaj... Vymenil bych si to sam, ale u znamyho mi to meni za 600 vcetne prace a filtru, takze jasna volba:)
  18. Nic z toho me nastesti netrapi, takze je to snad ok...asi se to jen spaluje, jinak uz nevim:)
  19. Tak to me docela uklidnilo, uz jsem se bal co me zase nebude vsechno cekat, tak si mi zlepsil naladu :) Je totiz pravda ze to obcas cvaka obcas ne a v lete a na podzim sem si toho ani nevsiml... A s tim olejem to to bude asi slozitejsi co? Ikdyz dneska jsem na to koukal a kolem motoru i na motoru vse ciste... Davam tam 10W40 a premyslel jsem i o 5W40 ale bojim se aby to nebylo jeste horsi... :D
  20. Včera jsem přišel na ten samej problém, a to mam sice vicemene venku na zime, ale jezdim denne do prace 30km obcas nakou kratkou trasu a tak jednou za tyden jednu delsi okolo 200km. Vcera jsem jel prave delsi, po 100km jsem musel dolít olej, kterého bohužel za 15000 asi litr ubyva asi litr a mel jsem vicko poradne zanesene tim sjrajtem...tim chci rict, ze se to ani po takovy dlouhy trase nerozpustilo a 14 dni pred tim jsem jel v kuse 300km... Chci se teda ujistit ze to nemuze byt napr. tesnenim...?
  21. Dolival jsem uz za sera, spis za tmy, takze to tak jen vypadalo...nicmene uz jsem to opravil v prispevku :D Prvni co me napadlo, kdyz mi to v servisu oznamili, ze to musi byt stoceny, ale jak pises, tak i kdyby mela treba 150tis., vic snad ne, tak by se to stat nemelo. Ja ji kupoval v Zari, to mela 78000 no a strihlo se to cca pri 84000 :) V servisu mi rekli ze ty nyty uz taky nejsou nic moc, takze by to chtelo vymenit za tu opravnou sadu, kde uz jsou srouby...no tak jen doufam ze uz me ted nic vetsiho trapit nebude..ackoli voda v oleji, cvakani... uz se zacinam bat ze Octa nebyla dobra volba :D
  22. Včera se mi cca po 11tis. po vymene oleje rozsvitila kontrolka, tak sem dolil, takze taky sezere tak asi 300ml na 5000tis a k tomu kdyz jsem se podival na vicko ze spodu tak na me cekalo prekvapeni v podobe vody:(( Dneska jsem sundal kryt ale vypada to ze motor cistej a vodu jsme nemusel dolivat ani jednou co Octu mam. Jinak už jsme měnil hřídel převodovky, s tim zaroven opravnou sadu misto nytu na diferencialu, a to pri 85tis, po trech mesicich po porizeni ;) Zahadou je mi taky obcasne cvakani v motoru, na leve strane, nekde u remene... zvuk jako sici stroj, kdyby jste s tim mel nekdo zkusenost, budu rad :lool:
  23. Ty se zdaj jako docela dobrej kompromis misto xenonu, takze to bude asi moje volba, diky za tip :)
  24. Něco takovýho jsem si myslel, takže jsem rád že jsem se ujistil:-) Díky
×
×
  • Vytvořit...