Přejít na obsah

Stříbná OCTULE

Doporučené příspěvky

Zdarec kolego moc pěkné autí,jen se chci optat tu mezeru pod světlama,zdá se mi to nebo tam máš nárazník z ,,fejstu"? Ať ti slouží mnoho km.

Zdravím. je to RS nárazník a původní světla a výstuha. Čirá světla už mám jen není čas dodělat to a navíc nemůžu sehnat 8mi pinové konektory za rozumnou cenu :D

Odkaz ke komentáři
Zdravím. je to RS nárazník a původní světla a výstuha. Čirá světla už mám jen není čas dodělat to a navíc nemůžu sehnat 8mi pinové konektory za rozumnou cenu :D

Acháááá tak to jů,taky jsem řešil jestli to překopnout na face,ale nakonec jsem tam dal čirá světla z L&K,mě se víc líbí starej ksicht!

post-208-1274204828_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři
mnó ozvala se ženská :huh: ,která si myslí že čím větší tím lepší,ale co máme dělat mi s malejma :D :palec: KOLAMA!!! Ahoj Žany

Jinak se chci optat,máš tam tu clonu na předním okně taky o ni uvažuji jen by mne zajímalo co tomu říkají stěrače.......

No OCTULI jsem koupil od velmi dobrého kamaráda který s těmito nálepkami (je i v zadu) jezdil celých 6 let co to auto vlastnil a stěrače tomu neříkají vubec nic, normálně po te nálepce jezdí a v poho ;)

Odkaz ke komentáři
Zralo to na nich jako dive? :palec: Jezdim na 215 a dlouhodobou mam tak 5,1-5,2. Jen upresnim, ze palubak meri presne, sam jsem to nejaky cas pocital na spotreby.cz :huh:

Jinak auto je fajn, at slouzi :D

Diky. Na 225 město 7-7,2 ted origo 15/195 5,9-6,1 Je to spotřeba dle pc a ve měste na kratších jízdách.

Odkaz ke komentáři

Tak to bych rekl, ze je normani spotreba na mesto, to je fakt... :D pozoruji to na svym aute, nejhorsi jsou ty rozjezdy a doba, nez se auto dostane treba na 90 km/h, pak uz to jde. Do ty doby je ten rozdil mezi 15" a 17" obrovsky, to souhlasim.

Odkaz ke komentáři
Tak to bych rekl, ze je normani spotreba na mesto, to je fakt... :D pozoruji to na svym aute, nejhorsi jsou ty rozjezdy a doba, nez se auto dostane treba na 90 km/h, pak uz to jde. Do ty doby je ten rozdil mezi 15" a 17" obrovsky, to souhlasim.

Je fakt za na těch válcích to sedělo neuvěřitelně. Jsem je sundal a málem jsem zkončil ve škarpě. Ale vzhledem k tomu ze hodně jezdím po městě tak jsem je dal pryč. A to že to bylo zhnilejší je taky fakt. Uvidím jaké to bude na těch 16/205.

Odkaz ke komentáři
No to by taky stálo za uvahu, ale zase se mi líbí ten RS nárazník. Pro zajimavost za kolik se dají sehnat ty čírá L&K?

Koupil jsem je od www.obautodily.cz/ jsou z HK pošlou ti je a dal jsem za ně okolo 3000 je to bez motorku ale ty v poho přehodíš.

http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_98_...voz_leve-503032

tak tady je odkaz každé světloL&K 1400kč

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...