Ondra603 Odesláno Červenec 12, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2022 (upraveno) Zdravím ve skupině :), cca před rokem jsem si koupil svojí první ovečku. Krásnou, štříbrnou, zachovalou a super stavu. Jediná vada na kráse, jsou černé plastové lišty na dveřích, viz. foto. Když člověk sedí v autě, je mu to jedno, ale v momentě když jdu k autu, nebo dělám něco okolo něj, ty hnusné černé plastové lišty mi drásají nervy. A mám chuť je strhnout... 🤪 Otázka: Jdou ty lišty sundat? Samozřejmě za předpokladu, že neudělám více škody než užitku. Předpokládám, že jsou ty lišty nějak lepené, asi 3M páska? Máte s tím někdo zkušenosti? Půjde to po odstranění rozleštit? Díky moc, Ondra Upraveno Červenec 12, 2022 uživatelem Ondra603 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Červenec 12, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2022 až budou zase teploty atakovat 40 stupňů, tak to nech na přímém slunci a zkus to pomalu odloupnout, s vysokou pravděpodobností to půjde bez poškození. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra603 Odesláno Červenec 12, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2022 Myslíš, že to půjde tak snadno vzít rukama a odloupnout? Já přemýšlel nahřát a vzít nějakou šikovnou plastovou špachtli, ale mám z toho strach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.