Tomas6 Odesláno Srpen 18, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2022 Prodám Octavii 3 1.4 TSI rok výroby 2013, najeto 260tis. km, nová v ČR, tudíž dohledatelné kilometry. Já druhý majitel koupeno při 240 tis.km, předtím pravidelný servis Škoda, následně já. Spoustu věcí udělaných, jako tlumiče, vyčištěné vstřikovače, vyčištěno sání a kanály v hlavě, nové svíčky, olej v převodovce,termostaty a vodní čerpadlo, nový radiátor topení, zkontrolovaná a doplněná klimatizace. Před prodejem budou vyměněny rozvody a olej se všema filtrama. Karoserie zespod ošetřená proti korozi plus ošetřené dutiny. Absolutně bez koroze. Nízká spotřeba okolo 6l na 100km. Výbava: Vyhřívané sedačky, klimatizace, android rádio s navigací Zenec, tempomat, tažné zařízení, v kufru vanička a praktická polička pod platem. Na sedadlech potahy. Interiér není zničený ani to není vyhulenka. V autě je namontované elektrické přitápění ptc, takže v zimě není zima než se auto ohřeje. Auto bude při prodeji na originálních 16" ALU kolech se zánovními pneumatikami. CENA 209000 Kč V případě zájmu o černé 18" ALU které jsou teď na autě, cena bude plus 14000 Kč. NEDAŘÍ SE MI SEM UMÍSTIT VÍCE FOTEK, TAK KDYŽTAK PROSIM PÍSNĚTE KDO MA ZÁJEM NA TomasMandak@seznam.cz ZAŠLU VÍCE FOTEK. Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Září 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2022 Úprava ceny na 199990 kč Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Září 16, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2022 Sleva na 185000kč Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky