Přejít na obsah

Váš názor

juri89

Doporučené příspěvky

Ahojte prepacte ze vytvaram novu temu ale neda mi mam moznost kupit octaviu r.v 2001, volal som s dotycnym ze je sj so servisnou knihou v autorizovanom servise do 150 000km potom garazove opravy teraz ma skoro 200 000km a je po výmene náplní, filtrov, rozvodov, spojky, brźd. Bez daľších investícii. ziadal som ho o zaslanie VIN cisla no este neposlal nic pockam do zajtra ak nic kaslem nato

davam aj link,dakujem za kazdy nazor, niektory borci aj z fotografie dokazu povedat ci bolo burane alebo nie

http://skoda-octavia-combi.autobazar.eu/19...-id1588001.html

Odkaz ke komentáři

ja bych zajel normalne do skoda servisu, tam by to meli proverit :) maximalne si za to reknou nejakej peniz, ale za klid v dusi to stoji. Nebo podle servisku zjistit, kde bylo servisovany a zavolat primo tam.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

servisna historia je kompletna akurat prvych 150 000 km bola v autorizovanom a dalsich 50 000km iba v neautorizovanom ale aj bez toho vyzera v super stave a teraz ma pomenene vsetky rozvody,filtre,naplne,spojku a brzdy...aspon podla predavajuceho a je to zaznacene aj v knihe.Kamarat mi povedal ze v servise nechcu davat informacie o vin kodoch dokonca ani majitelom.

Dost coho sa bojim je ci nebolo burane pretoze je az moc dobry lak akosi nevyzera povodny :) co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Je mozny, ze byla po tech 150tisicich bouchla, proto pak do servisu nejezdila... Chce to vzit mechanika a jet se podivat, jenze kolikrat to nepozna ani clovek od fachu :)

edit: ja mam servisku do 250tisic km, kdyz jsem se ptal jednoho clena na zaznamy podle VIN, tak nic nenasel. Je to rok 2002 a jeste to neni v nejaky centralni databazi, je mozny, ze stejne nic nezjistis jako ja.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

lenze on je druhy majitel a iba ten prvy to daval to autorizovaneho terajsi uz len do obycajnych servisoch ale vsetky menene veci ma zapisane v servisnej knihe..... otvorene mi tvrdil ze lak je povodny a burane nebolo vobec...samozrejme original kilometre ale tie nepozeram ak su skutocne bodaj by

Odkaz ke komentáři

Jo, presne takhle to delam ja... serviska od prvniho majitele a ja uz jezdim ke znamymu jinam, vsechny veci mam ale zapsane v knizce, akorat chybi razitko, mno... Jel bych se na to podivat, spojis to s nejakym vyletem nebo a uvidis, takhle od stolu tezko radit. Ohledne toho laku... co ty vis, treba ho ted nechal renovovat, nez udelal foto do inzeratu, to se da okecat tolika vecma, ze fakt nema cenu tady moc rozumovat.

Odkaz ke komentáři

jj taky to tak dělám s tou serviskou. Původní majitel ji nechával v autorizáku samo se zápisama. Já už si ji servisuju víceméně doma, ale servisku si vyplňuju - samo že bez razítka. Ale i tak člověk otevře koukne a vidí co, kdy a jak :)

Ta barva může být klidně původní. Pokud to někdo pravidelně myl a pastoval tak proč ne. U nás jedí jedna červená "ségra" 55Kw - z roku 1997 a to je vám panečku lesk až to oslňuje ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...