Přejít na obsah

Octavia 2, 1.9 tdi 2008 77kw - nastartuje a zhasne

Doporučené příspěvky

Dobrý deň, stretol sa už niekto s týmto problemom a vedel by mi poradiť o čo sa jedná?!

Popis : Po vloženi kľúčika v prvej polohe sa všetka elektronika normálne zapne ( len na budíku ostane blikať kontrolka auta s kľúčikom - imobilizer ) , v druhej polohe auto naštartuje a hneď zhasne a ostanú blikať žhaviče.

Viac video. 

Pred dvomi týždnami auto robilo to isté ale skúšal som ho štartovať každý deň 3 dni a nakoniec naskočilo, druhý deň ráno nefungovalo a poobede naskočilo.. a od tretieho dňa to fungovalo ( dva týždne ) do včerajška v pohode ( auto ) každý štart na prvý krát.. 

V čom môže byť problém? Problém s čítanim kľúča,nejaký kábel kontaktu na spínacej skrínke?! 

Octavia 2, 1.9 tdi 2008 77 kw

Upraveno uživatelem Pondfiller.z
Odkaz ke komentáři
  • Pondfiller.z changed the title to Octavia 2, 1.9 tdi 2008 77kw - nastartuje a zhasne
před 41 minutami, header009 napsal:

Klasický zásah imobilizéru, přesně takhle to má fungovat.
Dělá to i druhý klíč?

Bohužial druhý kľúčik nemám.. nachádzam sa na Islande a túto sú len dve spoločnosti na kľúče, som objednaný trz na 12teho ( myslel som, že je to kľuč, tak som sa tam už objednal ) mesiac čakám asi na termín, len trz keď blbne zasa, čo robiť? Do Reykjaviku to mám cca 300km a odtah tu je masakerný drahý.. 

Čo robit? Mám to skúšať a možno to naskočí alebo, je na to trik ako to obísť?! Lebo ako hovorím, pred dvomi-tromi týždnami to začalo, 2-3 dni blblo a potom dva týždne do včerajška to išlo bez problemov..

Odkaz ke komentáři
před 52 minutami, header009 napsal:

Jako budou dvě varianty, varianta první poškozený čip v klíčku. 

Varianta druhá poškozený (sporadicky fungující/nefungující) čtecí kroužek ve spínací skříňce. 

Těžko radit co na islandu. Pojistku nemáš ? Součástí pojistky může být i odtah. 

Poistka hradí len nehodu, ja som myslel,či sa to nedá nejako fixnúť, neviem, vypnuť nejako imobilizer alebo niečo také, nechápem ako mi to bez problémov znova fungovalo a trz zasa nič. To je katastrofa s tou elektronikou v tých autach

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...