peciwaal89 Odesláno Listopad 19, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2022 (upraveno) Ahoj. Mám ovečku 1. Generace a zlobí mě následující problém. Už nějaký ten týden mi po zahřátí auta vyskočí na budících kontrolka zatažené ruční brzdy s následným (a dost otravným) varovným signálem i přes to, že není ruční brzda zatažená a spínač na ruční brzdy se zdá být v pořádku. Kontrolka problikává hlavně při zatížení levé přední strany při svižnější jízdě. Nemohli by jste mě někdo navést po čem bych měl jít prosím?? Za každý tip předem děkuji. Už mi to pípání leze opravdu krkem. Jinak motor 1.9 TDI 66kW ALH facelift r.v. 2004. Děkuji. Upraveno Listopad 19, 2022 uživatelem peciwaal89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 19, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2022 Nemas malo brzdovky v nadrzce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peciwaal89 Odesláno Listopad 19, 2022 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2022 Právě že jsem až po rysku. Cca 1300km zpět měněny motor a veškeré náplně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.