Pokec Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Prosím vás..Jak se dá na vagu nějak nalogovat výkon motoru??Kde co mám zaklikat a skusit autu nakrmit a zjistit výkon přesnějc..?Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Prosím vás..Jak se dá na vagu nějak nalogovat výkon motoru??Kde co mám zaklikat a skusit autu nakrmit a zjistit výkon přesnějc..?Děkuji napiš chipmannovi,ten bude vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Mám dojem že to vagem nepůjde ,to by výkony měřili všichni .Jde to pouze na zátěžové brzdě ,pokud jsi ze severní moravy tak v Českem Těšíně a TDIfun ji má a v čechach to ti poradí kluci z čech třeba Jaster . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 jde to přes tzv K-power-někde je tu i téma, další je na DP tam to dokonce srovnávali i s brzdou a výkon cca odpovídal, jen ten průběh se lišil tzn na přesno to není na potvrzení odhadu stačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 na motorovc enalogovat 5 a 6 kanal na trojku to odspodu vytocit na rovince do cervenyho vyradit a dojet do 50km h pote log ulozit a vlozit ho do kpoweru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.