smartik 0 Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Ahoj všem, jsem novým majitelem Octavie 3. Mám rádio (viz. foto). Na netu je plno dostupných rádií s DAB+. Chtěl jsem se ale zeptat na tip, co kdo třeba už máte. Chtěl bych mít možnost ladit rádia nejlíp FM i DAB+ (DAB+ by asi nebylo zatím podmínkou), používat Waze i Mapy.cz, tím asi mít možnost teda instalovat apllikace z Google Play/AppStoru. Mám iPhone takže nějaká kompatibilita v základním ovládání telefonu - stačí jen hovory - by byla ok. A samozřejmě aby se to rádio třeba dokázalo připojit na wifi hotspot telefonu. Jen nechápu jednu věc, když vlastně vyměním takhle to originál rádio za nějaký (asi) s Androidem, bude tam funkční to nastavení věcí ohledně auta, zobrazování chyb atd.? Moc díky 🙂 Edited January 18 by smartik 0 Quote Link to post
Tomas6 1 Posted January 19 Share Posted January 19 Já mám https://www.zenec.cz/produkt/r-c11sk1/ A příjem rádia žádná hitparáda. Na to kolik to stálo. A co má kolega v rapidu nějakou Čínu, tak to je ještě horší. Jinak splňuje vše co po tom chceš. Navi, YouTube, internet přes mobil, dab+, to vše funguje ok. Já asi časem půjdu do origo columbuse, páč příjem rádia opravdu nic moc. 0 Quote Link to post
Beuticek 10 Posted January 20 Share Posted January 20 Já mám Alpine, to hraje parádně a má to Android Auto / Apple Car Play. Ale nefunguje rozšířené nastavení klimy a topení (naštěstí jsem to měl už nastavené z původního rádia a nemusím do toho sahat). Stálo ale raketu. 0 Quote Link to post
Tomas6 1 Posted Thursday at 07:54 PM Share Posted Thursday at 07:54 PM Ta alpina je hezká, funkční, ale ta cena je mimo. Za ty peníze se dá bez problému dodělat Columbus. 0 Quote Link to post
Beuticek 10 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Jj. Ale v zimě nezamrzá 😄 0 Quote Link to post
Recommended Posts