cico86 Odesláno Leden 28, 2023 Sdílet Odesláno Leden 28, 2023 Ahoj...da se nekde sehnat tohle ulomene kolecko na otevirani EGRu nebo se musi koupit cely dil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 28, 2023 Sdílet Odesláno Leden 28, 2023 Kupuje se celý díl, koukám, že vydržel 10 let.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Leden 28, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2023 no jo..objednana HELLA ...kdyz jsem to rozebiral doufal jsem v to velke cerne kolecko, ktere by se jenom pootocilo a slapalo by to dal 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Únor 9, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2023 daka rada chlapci??? dneska sa prehodil novy AGR od HELLY, urobila sa adaptacia ta je OK- pekne to cvakalo- otvaralo...ale akonahle sa urobila adaptacia, tak skocila chyba auto sa chova normalne a pocitam ze po par km mi skoci grilovane kura... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 10, 2023 Sdílet Odesláno Únor 10, 2023 Hella není úplně dobrá volba, originál dělalo VDO a dokonce jde koupit jako "druhovýroba" bral bych určitě to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.