borlan Odesláno Únor 4, 2023 Sdílet Odesláno Únor 4, 2023 Zdar, nevím hned kam vrtnout s dotazem - Octavia Scout jen provedení 4x4? A má DPF? Resp. která motorizace má a která ne? Dík za stručnou info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 5, 2023 Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 začal bych asi tím kterou generaci myslíš případně si prošel technické informace v té dané generaci a sekci motory. 3. a 4. generace bude určitě s DPF a 2. druhá vzhledem k datu uvedení na trh nejspíš taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 Já nějak neumím najít přehled jednotlivých generací a jejich detailních parametrů a motorizací. Nebyl by nějaký odkaz? Vzhledem k cenám mne asi bude zajímat spíše starší generace. Ale zřejmě je vše 4x4, pro mne zbytečné a event. zdroj problémů, chtěl bych se vyhnout... A chci mechanickou převodovku, to pak asi jen diesel? Ale ten momentálně sotva ujezdím a výhledově to bude ještě horší. O Scout se zajímám z důvodu vyššího auta (nastupování, vyšší podvozek) za dostupnou cenu...asi naiva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 5, 2023 Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 Každý Scout je 4x4 a každá nafta měla DPF. V případě, že nevyužiješ 4x4, kup si klasickou předokolku a dej na ni vyšší podvozek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 Rolbař dík za info a námět. Stručně co obnáší zvýšení podvozku a cca orientačně náklady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 5, 2023 Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 Přesně tak.Proč tedy neuvažuješ o nějakým koncernovým MPV, případně třeba Yeti existoval ve variantě pouze s náhonem na předek, když už chceš vyšší auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 Tak Yetti jsem taky zvažoval, ale moc se mi nelíbí koncepce karoserie vzadu. A ty generace co jsou mi sympatické jsou zase finančně mimo moje představy...jo, vím, je to se mnou těžký...🥴 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 5, 2023 Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 podvozek aby to za něco stálo, tak cca 20t a vejš (tlumiče, pružiny, spojovák, geo atd atd) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 Ok, nějak to musím ještě nechat uzrát a podumat... zatím všem dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 5, 2023 Sdílet Odesláno Únor 5, 2023 před 8 hodinami, borlan napsal: Já nějak neumím najít přehled jednotlivých generací a jejich detailních parametrů a motorizací. Nebyl by nějaký odkaz? Vzhledem k cenám mne asi bude zajímat spíše starší generace. Ale zřejmě je vše 4x4, pro mne zbytečné a event. zdroj problémů, chtěl bych se vyhnout... A chci mechanickou převodovku, to pak asi jen diesel? Ale ten momentálně sotva ujezdím a výhledově to bude ještě horší. O Scout se zajímám z důvodu vyššího auta (nastupování, vyšší podvozek) za dostupnou cenu...asi naiva... každá sekce zde na fóru - Octavia I / Octavia II / Octavia III / Octavia IV má podsekci motor a tam rozděleno podle motorizací, tam jsi asi nedošel že ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.