TOMCAT Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Super a to si ako spravil? Kde sa to da zohnat? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 precti si v sekci Oktavia 2- Interie tema automaticke otvirani kufru Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Kuwa pjekna machrovinka :D , to si dát tak si sednou pražáci na prdel, to chcííííí Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Ja sedim na prdeli porad jak jsi to nalestil parada jen skoda ze to zmoklo (ta posledni fotka) zkousel jsem vsechny pruziny a my eresaci asi mame smulu mame tezkou prdel jak na ni sedime Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 lidi na to koukaj jak zbesili Kuwa, proč mi to s modrými nefunguje?? Že by byly :D v hajhzlu vzpěry?? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 mam je renovovane a posilene o 100N(25%) Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 mam je renovovane a posilene o 100N(25%) please nějaké info, kdy, kde, jak....?? už jsem v obraze Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 kukni do vlakna v sekci Octavia 2- Interier a tam automaticke otvirani kufru...je to pan Gorcak, je z Ostravy a nanestesti tenhle tyden konci..prijima objednavky do konce tydne! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 ja to chci taky!!! kdo mi to zaridi??? Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Michal K. : super ze to tak funguje ... dneska volam panu Gorcakovi a snad bych mohl mit vzpery do konce tydne zpet ... Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Michal K. : super ze to tak funguje ... dneska volam panu Gorcakovi a snad bych mohl mit vzpery do konce tydne zpet ... Taky jsem dnes u p.Gorčáka byl. ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Hosi poradte co je lepsi dat za olej? 5W-40 http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...igi_detail=3089 nebo 5W-30 http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...igi_detail=3046 Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Mas to chipnuty na oleji bych nesetril dal bych 5na 30 ted jsem koukal v garazi a uklizel ho mam tam jeste dva litry navic dal bych to tam za jakou ho vymenis Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 pokud je to jen trochu mozne nechal by to na co je motor zvyklej. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 videl bych to stejne... jinak ja pouzivam 5W-30 od Mobilu a mam pevny interval 15kkm a muzu doporucit... behem 15kkm jsem nemusel dolivat ani deci... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 No to bych rad udelal, jenze ja olej jeste nemenil..co tam daval Cosby nevim, jen vim, ze Shell a jak mi odeslo turbo,tak se delal i novy olej a to bylo v rezii Garnyho, vim, ze dal Mobil, ale jaky presne nevim :) tak co ted? na stitku to neni Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 a Cosby mel to auto jak dlouho, mi zavolej nebo pisni sz co tam lil. Mam pocit ze na skoda motorsport autech se ted objevil misto shellu castrol. Nevim jestli ted teda budou lit castrol Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 mel to cca pul roku, ale olej myslim menil...nejaky shell no..pak nasledoval mobil od garnyho...myslim ze znacka je asi fuk ne? spis jen aby to bylo 5W-40 nebo 30 Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Já budu měnit dnes a současně přechod na 15tkm. http://www.olejesgaranci.cz/motorovy-olej-...30-5-litru.html Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Tak asi tam naliju ten Agip..mam moznost mit 5l za 850kc... je primo pro motory PD a ma normu 505.01 Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Hezky vecer hosi...tak patrim do klubu "Columbaru" co jim byl jiz odcizen...behem 30min co jsem byl doma a pak sel opet k autu se to stalo.. Kolem pul 8 vecer, kdyz bylo jeste dost svetlo..byl to profik, vedel jak oddelat ramecek,cili otevrel popelnik a zespodu...dale vysrouboval navigaci, odpojil konektory a bylo...okno taky rozbil nejakym trikem, ptz tesneni ani nic jineho kolem poniceneho neni...folie ho nezastavila...okno mi porezalo listu na palubovce a jemne palubku a hlavne sedak spolujezdce, cili kuzi.. no pak mam konektor FM kabelu zlomeny a trosku dojebany konektor GPS anteny... Potreboval bych prosim prosim od nekoho postup, jak to resit rozpoctem?? kdyztak muzete do SZ, diky! Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Zkus napsat Alešovi. Má dobrý ceny a poradí ti ( ajpservice@seznam.cz ) Já dávám tenhle: http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...mp;digi_detail= Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 to jsou hajzli to neni normalni!! :-( Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) Hezky vecer hosi...tak patrim do klubu "Columbaru" co jim byl jiz odcizen...behem 30min co jsem byl doma a pak sel opet k autu se to stalo.. Kolem pul 8 vecer, kdyz bylo jeste dost svetlo..byl to profik, vedel jak oddelat ramecek,cili otevrel popelnik a zespodu...dale vysrouboval navigaci, odpojil konektory a bylo...okno taky rozbil nejakym trikem, ptz tesneni ani nic jineho kolem poniceneho neni...folie ho nezastavila...okno mi porezalo listu na palubovce a jemne palubku a hlavne sedak spolujezdce, cili kuzi.. no pak mam konektor FM kabelu zlomeny a trosku dojebany konektor GPS anteny... Potreboval bych prosim prosim od nekoho postup, jak to resit rozpoctem?? kdyztak muzete do SZ, diky! Ty woe to sou zmrdi.... Fakt střílet a nebo sekat pracky. Upraveno Květen 1, 2010 uživatelem Rosťa19 Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Hezky vecer hosi...tak patrim do klubu "Columbaru" co jim byl jiz odcizen...behem 30min co jsem byl doma a pak sel opet k autu se to stalo.. Kolem pul 8 vecer, kdyz bylo jeste dost svetlo..byl to profik, vedel jak oddelat ramecek,cili otevrel popelnik a zespodu...dale vysrouboval navigaci, odpojil konektory a bylo...okno taky rozbil nejakym trikem, ptz tesneni ani nic jineho kolem poniceneho neni...folie ho nezastavila...okno mi porezalo listu na palubovce a jemne palubku a hlavne sedak spolujezdce, cili kuzi.. no pak mam konektor FM kabelu zlomeny a trosku dojebany konektor GPS anteny... To jsou zmrdi, taky jsem rozmýšlel nad Columbusem ale v ČR to asi nemá cenu!! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Děs a hrůza, to mě mrzí Michale Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 nenadelam nic, to se opravi, jen ted ty starosti...ma nekdo zkusenost s tim reseni poj.udalosti ROZPOCTEM? Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Fakt zabít! Opravdu mám někdy pocit, že bych tady nejraději nebydlel. Člověk si nemůže koupit nic pro radost, aby se nemusel bát, že mu tu radost někdo brzy nezničí. Máme měkké zákony a stejně nejsou důsledně prosazovány, kam to spěje... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 TO JE PECH... sou to hajzlove.. sekat ruce.. a o tom, ze udelaji skodu kolem a kolem nemam slov.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky