drastys Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Majki kdy udelas predvadecku? :-) BTW: co to je za nalepku? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Romane lepil ich v sobotu poobede... a nielen Michalovi.... Jo,já vím že to Tomáš lepil vice lidém na tom volejb.hřišti ale Michalovo jsem si nevšiml ale asi to je jak pišeš.To už má skoro všichni mimo mě. Já ji tam mít nemužu.Bohužel. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Proc bys nemohl??? :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 to by mě zajímalo, proč jí tam nemůžete mít pane Romariooo??? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Majki kdy udelas predvadecku? :-) BTW: co to je za nalepku? Jestli bude zitra cas, tak klido... aspon to srovname se sportovnim podvozkem skodovky :P Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 to by mě zajímalo, proč jí tam nemůžete mít pane Romariooo??? Protože s tim jezdím občas v práci viš? A parkuju na dvoře kde jsou podnikovy auta.Nejde to.Fakt ne. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 :P jedna malá samolepka??? vždyť si jí nikdo ani nevšimne! Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Michal K. : jo tak to jsem zvedav na to srovnani ... si pisnem kdykoliv pres den a muzem na to vlitnout :P Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 :P jedna malá samolepka??? vždyť si jí nikdo ani nevšimne! Já vím ale nechci provokovat .Jsem rád že mi umožní šéf občas to auto takhle odepisovat... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Protože s tim jezdím občas v práci viš? A parkuju na dvoře kde jsou podnikovy auta.Nejde to.Fakt ne. Tak si tam daj čiernu... tú si nikto nevšimne... :P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Tak to mas romco pech ... jinak prikladam takovou moji vizi na pristi leto... :P co rikate? Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 tu samolepku jste lepili na škodahome ne? To lepili mě a sobě na ŠH Pájo. Majki kdy udelas predvadecku? :-) BTW: co to je za nalepku? Drastys to je takové logo Brněnské knajpy. je to taky forum. Jinak ho mám v podpisu a nejen já. :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 brejlil jsem na toasi 3 minuty nez jsem ten rozdil nasel, tak si rikam jestli to za to bude stat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Minulost... Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 znizenie pekne..ale osobne som cakal tiez trosku vac...aj tak si ale myslim ze to vyzera velmi dobre :P len nechapem tej poslednej prilohe..nic som si nevsimol Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Ol@fe to nemyslíš vážne... Videl som ten rozdiel hneď, vyzerá to elegantnejšie.... ale striekať by som to nechcel... :P Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Minulost... to vyzerá na rovnaké scoutíky.... :P Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 len nechapem tej poslednej prilohe..nic som si nevsimol kolesá sú prelakované do čierna na tej prvej.... :P Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Tak to mas romco pech ... jinak prikladam takovou moji vizi na pristi leto... :P co rikate? Je to super,nakonec už tu fotku mám doma asi měsíc. Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 2farebne??vykasli sa nato :P takto to vyzera lepsie podla mna..tie dvojfarebne sa skor hodia k svetlym farbam Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 kolesá sú prelakované do čierna na tej prvej.... ano ano dakujem..to som si aj simol ale myslel som ze je to ina fotka...az potom som si simol ze su rovnakej :P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Me to prijde, ze to ty kola zvetsuje a pridava na originalite a vyjimecnosti :P Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Michal K.: nice, to snížení tomu bodlo :P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Diiky... jinak kdyby to nekoho jeste zajimalo, tak uz mam vymenene aji tycky stabilizatoru a da se rict kompletne generalku predni napravy... pak taky novy vzduchac a uz to nekouri, kdyz tomu dam plny knedlik :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Luxusneji by tam vypadali asi tyhle ale PRODANO Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Jestli myslis, ty cele sede, tak ty jsou hnus :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Jinac, ted jsem se vratil z geosky, kterou mi delali na miru, kvuli snizeni... autko jsem na zpatecni ceste radne projel do zatacek a muzu rict, ze se to ted tak o 50% mene naklani... a jizdni komfort neutrpel...naopak, ted se to tak hrozne nehoupe po prejeti nejakeho skokanku :) proste to drzi jak pribite :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Michale: napiš prosím kolik stála ta geometrie? Musim se tam objednat taky.díky moc. :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 JA ted nevim, je to na fakture..ale tuism, ze geoska tam stoji 720kc :) Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 mozem otazocku??ja som si simol ze ked prejdem po nejakej nerovnosti cele auto mi "vrzga" hlavne dvere...je to pruzenim?pozorujes to aj ty na novom odpruzeni?? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky