Trhas Odesláno Březen 7, 2023 Sdílet Odesláno Březen 7, 2023 Ahoj, neřešil tu někdo jak vypnout lambda sondu za katalyzátorem? Před domem mi ho z auta ukradli tak tam mam mezi spony danou jen rouru s lambdou s tím že katalyzátor nasadim jen na technickou. Každopádně teď jezdim s rozsvicenou kontrolkou motoru a rád bych se toho zbavil. Předem děkuju za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 7, 2023 Sdílet Odesláno Březen 7, 2023 pardon, ale toto mi příjde jako docela pras*rna, nebylo by lepší pod ten katík udělat nějakou ochrannou klec a pod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trhas Odesláno Březen 7, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2023 Nevím, myslím si že jezdí spousta aut bez katíku a dalších filtrů a tlumičů na výfuku a hlavně když mi vyříznou katík na frekventovaným místě a nikdo si toho nevšimne tak mi klec nepomůže tu přeříznou stejně rychle jak ten výfuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek16 Odesláno Březen 7, 2023 Sdílet Odesláno Březen 7, 2023 spousta lidí za sebe metá rakovinotvorný sr*čky, tak je budu metat taky, to je vpravdě úžasná logika. Prosímvás borci, neraďte mu, ať si užije svou kontrolku. 🤮 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Březen 7, 2023 Sdílet Odesláno Březen 7, 2023 zajeď k někomu kdo upravuje ecu (chiptuning) a nech si to vypnout. nebo tam narvi uni sportovní katík, seženeš do 5k. výjde to plus mínus nastejno jako to vypnutí v ecu cenově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.