erpe001 Odesláno Duben 16, 2023 Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 Ahoj, není zde náhodou bývalý majitel této ovečky ? Loni leden zakoupena v AAA Auto Ostrava. Mám pár otázek které mi nedají se nezeptat. Díky za případnou pomoc. SPZ 6T1 2827. Auto bylo clean bez úprav pouze s předními pozičkami z kamionu 🥴 a tažným okem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Duben 16, 2023 Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 (upraveno) Tady máš odkaz na celé forum ohledně této octávky, majitel nevím jestli bude ještě na tomto webu aktivní. Nic proti teda, ale ty si jí dal 😄 Ta maskat a ty mračítka to je děs 😄 Upraveno Duben 16, 2023 uživatelem Jakub99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erpe001 Odesláno Duben 16, 2023 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 před 3 minutami, Jakub99 napsal: Tady máš odkaz na celé forum ohledně této octávky, majitel nevím jestli bude ještě na tomto webu aktivní. Nic proti teda, ale ty si jí dal 😄 Ta maskat a ty mračítka to je děs 😄 Tvůj názor, ten ti neberu 🤫 ale jo, dal jsem jí, hlavně překopal komplet elektriku tak jak má být, a ne na hovado. Musím ho sehnat a zeptat se, co ho k některým věcem vedlo. A hlavně jak je udělal ať vím jak to dát z5 tak jak to všechno má být, protože to auto, bylo úplně piczi a ještě nejsem hotov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Duben 16, 2023 Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 Právě teď, erpe001 napsal: Tvůj názor, ten ti neberu 🤫 ale jo, dal jsem jí, hlavně překopal komplet elektriku tak jak má být, a ne na hovado. Musím ho sehnat a zeptat se, co ho k některým věcem vedlo. A hlavně jak je udělal ať vím jak to dát z5 tak jak to všechno má být, protože to auto, bylo úplně piczi a ještě nejsem hotov... No uvidíš jestli se tady ještě objeví, silně pochybuji. 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2023 Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 @Laky Laky tady byl 3 dubna, takze sem jeste chodi. Oznacil jsem ho, at to tu vidi 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drncátko Odesláno Duben 16, 2023 Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 Asi ho tu nasměruji. Mám na něj osobní kontakt 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Duben 16, 2023 Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 (upraveno) Jo to byla moje, odepsal jsem Ti do soukromé zprávy. Upraveno Duben 16, 2023 uživatelem Laky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.