Přejít na obsah

Cyklovač stěračů

Doporučené příspěvky

Octavia II 1.8 118kw.

Ahoj, mám problém s cyklovačem nefunguje 😕. Auto je vybaveno senzorem deště a ostřiky světel.Myslel jsem si že to bude relátkem zakoupil jsem relé.

https://www.autokelly.cz/Product/VAG-4B0955531C/9156986?utm_campaign=VVPLA+-+PLA&utm_medium=cpc&utm_source=google&/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=vvpla-pla-(google-nakupy)-roas&utm_term=vse&gclid=Cj0KCQjwgLOiBhC7ARIsAIeetVBTqoBNLWafFhvqQQyH7BJLFpl9wBxX49XINz5z4ZmYn213nsUN-8gaAkWfEALw_wcB

Ale bohužel když jsem odmontoval plasty pod volantem tak tam takhle velké relé nebylo, našel jsem tam jenom tyto malé. Přidávám fotku.

Jak hledám na internetu tak se nemůžu dočíst jaké by to teda mělo být můžete mi prosím poradit kde ho najít popřípadě jaké to přesně je ? Děkuji…

6646EFE3-E2EC-45E1-B670-6F4391A246DE.jpeg

Odkaz ke komentáři

Jednak, když nevím, nebo neumím, tak pro tyhle případy výrobce dává návod. Kdyby ses tam podíval, tak zjistíš, že když je Octavia II vybavena dešťovým senzorem, tak od výroby ten caplík funguje na nastavení citlivosti dešťového senzoru nikoliv jako cyklovač. 

Druhak je tu na to spoustu založených témat ve správné sekci, tak proč zakládáš nové, notabene v sekci OIII. Nevidím nejmenší důvod vrtat se v relátkách.. 

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...