machina Odesláno Září 21, 2023 Sdílet Odesláno Září 21, 2023 Nazdar škodováci, mám takýto problém: V zime, resp. v chladnejších vlhkých dňoch mi auto padá do núdzového režimu - obmedzí výkon. Pomôže až vypnutie motora, 5 sekúnd počkám, štartujem a šlape OK. Cez leto sa mi to nestalo ani raz, až teraz v septembri a najčastejšie v zime a to len do 15 minút od štartu, takže sa to stáva len na nezahriatom motore. Mal som to už aj v servise, nezistili nič, na diagnostike takisto nič. Poraďte niečo. Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 21, 2023 Sdílet Odesláno Září 21, 2023 (upraveno) Auto do doby nouzového režimu jede normálně ? Kód motoru CKFC ? Upraveno Září 21, 2023 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machina Odesláno Září 22, 2023 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2023 Auto sa správa úplne normálne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 22, 2023 Sdílet Odesláno Září 22, 2023 Chtělo by to hlubší diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anna.M Odesláno Leden 6, 2024 Sdílet Odesláno Leden 6, 2024 Dobrý deň, mám ten to istý problém na ford focus (diesel). Cez leto všetko ok a teraz v zime pri pridaní rýchlosti na 90 km, príp. prudkom zvýšení plynu pri predbiehaní automaticky naskočí informácia, že motor ide do núdzového režimu a musím auto odstaviť a znovu naštartovať a veľakrát sa mi to stane aj po tom. Zatiaľ na aute nezistili príčinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
arez0101 Odesláno Prosinec 28, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2024 Dobry deň chcel by som sa spýtať ako ste vyriešili ten problem lebo mám taký podobní problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zrzek81 Odesláno Srpen 25 Sdílet Odesláno Srpen 25 V 21. 9. 2023 at 18:10, Radas napsal: Auto do doby nouzového režimu jede normálně ? Kód motoru CKFC ? ahoj víš o tom něco ? motor CKFC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 26 Sdílet Odesláno Srpen 26 Od @machina nemáme odpověď, takže nemáme zpětnou vazbu a dále jsme se nedostali. Na tvou otázku: Jedná se o vznětový čtyřválec 2.0 TDI s výkonem 110 kW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zrzek81 Odesláno Srpen 26 Sdílet Odesláno Srpen 26 před 5 hodinami, Radas napsal: Od @machina nemáme odpověď, takže nemáme zpětnou vazbu a dále jsme se nedostali. Na tvou otázku: Jedná se o vznětový čtyřválec 2.0 TDI s výkonem 110 kW. JJ Studene starty ok za tepla 5xz10 startuje dele hlasilo snimace vacka/klika oba nove orig. chyba je stale stejna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.