Přejít na obsah

Možnost natočení videa v profi kvalitě (dastax)

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

tak ja mam volny jen vikendy :palec:

Chce to udelat nejaky seznam lidi. Peto, budes editovat svuj prvni prispevek a dopisovat tam zajemce, kteri se budou hlasit? Bylo by to asi nejprehlednejsi. :palec:

takze ja se hlasim do rady :palec:

Odkaz ke komentáři

Pokud to takhle nevyjde, pak pro ty, kteří budou chtít zbyde jediná možnost a to, že se dohodneme a každému zájemci se natočí auto zvlášť.

Cenu stanovíme na symbolických 1000 Kč + náklady (kdybych někam musel dojet) přičemž v té ceně by bylo že bychom 1-2 hodiny natáčeli a přitom udělali i nějaké fotky.

takže byste z toho měli jak video, tak fotky a to jenom svého auta. Já bohužel neumím střihat, takže bych to musel dát ještě kamarádovi ať to sestřihá a taky bych mu za to musel nějaký peníze dát.

normální focení bych za takovéto peníze nikdy neuskutečnil, ale dělám to zatím protože mě fotit auta baví a chytám zkušenoti, tak aby mi to alespoň trochu pokrylo tu práci a hlavně opotřebení opravdu, ale opravdu drahé techniky.

Moje fotky auta jste určitě viděli, takže víte co můžete očekávat.

Odkaz ke komentáři
Pokud to takhle nevyjde, pak pro ty, kteří budou chtít zbyde jediná možnost a to, že se dohodneme a každému zájemci se natočí auto zvlášť.

Cenu stanovíme na symbolických 1000 Kč + náklady (kdybych někam musel dojet) přičemž v té ceně by bylo že bychom 1-2 hodiny natáčeli a přitom udělali i nějaké fotky.

takže byste z toho měli jak video, tak fotky a to jenom svého auta. Já bohužel neumím střihat, takže bych to musel dát ještě kamarádovi ať to sestřihá a taky bych mu za to musel nějaký peníze dát.

normální focení bych za takovéto peníze nikdy neuskutečnil, ale dělám to zatím protože mě fotit auta baví a chytám zkušenoti, tak aby mi to alespoň trochu pokrylo tu práci a hlavně opotřebení opravdu, ale opravdu drahé techniky.

Moje fotky auta jste určitě viděli, takže víte co můžete očekávat.

V poho a chápu že když budu sám tak cena vyskočí, kolekgo jak jsi na tom v neděli 1.8?

Odkaz ke komentáři

To mám zatím volno a nemělo by do toho nic vlítnout pakliže doma nebudou moc tlačit, že musíme jet na dovolenou a že přes ten termín nejede vlak. I to se může stát a tak to u nás chodí :lool:

...a nebo určitě budu přes léto někdy v Praze a mělo by v tom být možná i několikadenní focení po různých Pražských lokacích. To mi klient sice říkal, že odemně bude chtít, ale zatím neposlal bližší informace....takže určitě by mohla být možnost třeba i něčeho v Praze.

Odkaz ke komentáři
To mám zatím volno a nemělo by do toho nic vlítnout pakliže doma nebudou moc tlačit, že musíme jet na dovolenou a že přes ten termín nejede vlak. I to se může stát a tak to u nás chodí :lool:

...a nebo určitě budu přes léto někdy v Praze a mělo by v tom být možná i několikadenní focení po různých Pražských lokacích. To mi klient sice říkal, že odemně bude chtít, ale zatím neposlal bližší informace....takže určitě by mohla být možnost třeba i něčeho v Praze.

OK dovča a rodina má sámo přednost,ale pokud to půjde tak já bych si udělal výlet za tebou toho 1.8 a jestli se dostaneš do Práglu tak cinkni 775318433 a nějak se domluvíme! Michal

Odkaz ke komentáři
no jak to tak sleduju, tak se asi domluvim s Petrem taky extra a bude to. Pulka lidi mela jen velky oci :smich:

No já mám určo zájem a pokud by ti nevadila přítomnost moje a mé šedivky tak to nějak domluvíme společně a já asi dotáhnu i Šternyho ale za sebe jdu do toho na 100%. Já bych nejraději toho 1.8 je to neděle.Co ty na to kolego? A hlavně co na to pan mistr :smich:

Odkaz ke komentáři

Včera v podvečer jsem měl 30 minut čas, vyrazil jsem tedy kousíček za město a udělal pár rychlých záběrů jen stojícího auta, žádné za jízdy...

Ještě večer jsem to sestřihal a přes noc nechal vyrenderovat. Ve střihání jsem opravdový nováček, to vždy střihá kámoš, kterej s tím má mnohem víc zkušeností, ale teď jsem ho tím nechtěl zatěžovat, tak jsem si to vyzkoušel sám. A z toho pramení i to, že se omlouvám, že jsem blbec při tomhle videu zapomněl vypnout zvuky z pozadí. Jednou je tam slyšet jak projíždí nějaký skůtr okolo. Jenže kdybych to chtěl opravit,tak render další 3 hodiny a hrozná doba než se to nahraje na youtube a teď musím do práce...kdyžtak časem to opravím

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...