Vlad Odesláno Říjen 30, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2023 Jak to zařídit aby za jízdy fungovalo sklápění a odklápění zrcátek? -1 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 31, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2023 Buď otevřít okno a sklopit, nebo vyklopit, nebo koupit odpovídající zrcátka, pokud taková existují, ŘJ, kabeláž, namontovat a nakódovat. Ale stejně si myslím, že zrcátka jsou přežitek, stejně do nich málo kdo kouká, takže vnitřní stačí. -2 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Listopad 1, 2023 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2023 a to schvalne takhle trolis? -1 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 1, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2023 Já trolím? Asi by sis měl vzít studený hadr na hlavu. Zeptal jsi se, co potřebuješ, já Ti to napsal elkem jasně, stejně jako ohledně stabíku, kde jsi pak napsal, že ho vlastně nepotřebuješ i když jsi vytvořil vozidlo neschopné provozu na pozemní komunikaci. Takže jsem analogicky napsal to stejné jako možnou cestu to se zrcátky ... . Myslím si, že by sis měl alespoň někdy své příspěvky přečíst. Já na rozdíl od Tebe jsem celkem důstojný člověk s životními zkušenostmi nejen ohledně aut, ale hlavně díky mé technické a jiné erudici, kterou dle Tvých výkřiků bez sebereflexe zde na fóru opravdu nemáš a vůbec Tě nemusím znát osobně. Možná sis i všimnul, že Tvé dotazy zde asi ani nikoho již nezajímají ... . -1 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Listopad 1, 2023 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2023 (upraveno) Aha, tak to odpovídá - píšeš jako(?) chatbot, nějaký tvoje teorie, naprosto neužitečný. Když bych to chtěl, pyčo, bastlit, tak si prostě přidám tlačítko co prostě sepne to sklápěcí relé a bude mě jedno, co ten originální ovladač děla ... Upraveno Listopad 1, 2023 uživatelem Vlad -3 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Prosinec 24, 2023 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2023 (upraveno) Tak a už jsi zjistil teda která ŘJ dveří nemá to omezení na 15km, že bys misto deb*lních kecu poradil nebo jak tu stavajici nakodovat, jak tomu rikas, mi nepostizeni tomu rikamae konfigurace? Nebo budeš mít stále jen deb*lní reakce bez hodnoty? Upraveno Prosinec 24, 2023 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Únor 11, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2024 (upraveno) Nakonec teda bude řešení interface pro can s esp32 a tlačítko "esp", které bude sloužit k ovládání, alespoň příprava na to, až se to rozbije úplně a budu donucen si koupit nový auto, kde jsou potřeba daleko větší opravy-hacky sw. Upraveno Únor 11, 2024 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.