Jump to content

Sklápění zrcátek za jízdy

Recommended Posts

Já trolím?

Asi by sis měl vzít studený hadr na hlavu.

Zeptal jsi se, co potřebuješ, já Ti to napsal elkem jasně, stejně jako ohledně stabíku, kde jsi pak napsal, že ho vlastně nepotřebuješ i když jsi vytvořil vozidlo neschopné provozu na pozemní komunikaci. Takže jsem analogicky napsal to stejné jako možnou cestu to se zrcátky ... .

Myslím si, že by sis měl alespoň někdy své příspěvky přečíst. Já na rozdíl od Tebe jsem celkem důstojný člověk s životními zkušenostmi nejen ohledně aut, ale hlavně díky mé technické a jiné erudici, kterou dle Tvých výkřiků bez sebereflexe zde na fóru opravdu nemáš a vůbec Tě nemusím znát osobně. Možná sis i všimnul, že Tvé dotazy zde asi ani nikoho již nezajímají ... .

Aha, tak to odpovídá - píšeš jako(?) chatbot, nějaký tvoje teorie, naprosto neužitečný.

Když bych to chtěl, pyčo, bastlit, tak si prostě přidám tlačítko co prostě sepne to sklápěcí relé a bude mě jedno, co ten originální ovladač děla ...

Edited by Vlad
  • 1 month later...

Tak a už jsi zjistil teda která ŘJ dveří nemá to omezení na 15km, že bys misto deb*lních kecu poradil nebo jak tu stavajici nakodovat, jak tomu rikas, mi nepostizeni tomu rikamae konfigurace?

Nebo budeš mít stále jen deb*lní reakce bez hodnoty?

Edited by Vlad
  • 1 month later...

Nakonec teda bude řešení interface pro can s esp32 a tlačítko "esp", které bude sloužit k ovládání, alespoň příprava na to, až se to rozbije úplně a budu donucen si koupit nový auto, kde jsou potřeba daleko větší opravy-hacky sw.

Edited by Vlad