Jump to content

Dešťový senzor

Luke

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Zdravím, chtěl bych se zeptat na radu, jestli se s tím někdo nesetkal. Před půl rokem jsem měnil kompletní spojku – set s dvouhmotovým setrvačníkem Sachs. Spojku jsem normálně zajížděl. Asi před dvěma měsíci se objevil silný kovový zvuk, jako by bylo něco ve spojce zaseknuté. Během toho dne to ale samo přestalo. Dnes se ten zvuk objevil znovu. Je slyšet pouze když auto běží na volnoběh, případně při jízdě když vyřadím. Jakmile je spojka v záběru nebo lehce přidám plyn, zvuk zmizí. Nesetkal se s tím někdo nebo nevíte, co by to mohlo být? - spojka zabírá krásně - řazení jde hladce - spojka neprokluzuje Díky za rady.  
    • Takže díky za pomoc. Pomohlo odpojení baterky, sice nadvakrát, ale pak se objevil ve výpisu. První odpojení cca pět minut, no asi to bylo málo na Polar, takže podruhé na půl hodiny a voilá Polar je zpět. Ještě jednou díky, možná ani netušíte jak jste mi pomohli.
    • Díky za vaše názory, kotouče a desky jsou 2 roky nové, teď ( poté , co se na pravé straně po krátké, rychlé  jízdě opravdu kouřilo, smrdělo to fest  a byl teplý i celý AL disk ) se měnily lanovody a 1 brzdič, vyměněna kapalina + odvzdušněno přes přístroj BOSCH - to dělá běžně a věřím, že profesionálně. Tak nevím, mechanik je jinak výbornej, jdu tam znovu, uvidíme, chybička se mohla vloudit, ....
  • Create New...