jendaaaa Odesláno Listopad 19, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2023 Dobrý den, Možná hloupá otázka mám na autě zatuhlé turbo 81kw. Můžu tam dát turbo z 66kw? Mám totiž auto které budu rozebírat, tak se mě nechce zbytečně kupovat jiné.. Pocitově jízda s autem co má 66kw nebo 81 mě příjde úplně totožná i s vozejkem.. Děkuji pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Listopad 19, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2023 Nějak zmatené ... které auto budeš rozebírat? To s 66kW nebo se zatuhlým turbem 81kW? Každopádně ty turba jsou každé jiné, může docházet k padání do nouzáku. Osobně jsem volil cestu repase (cca 8000,-kč) a max spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas F Odesláno Listopad 19, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2023 Co přesně zatuhlo, regulace? Co takhle vodíkovou dakrbonizaci? Na 66kW jsem jí takhle kdysi rozhýbal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 20, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2023 Měnit turbo pokud má jen zatuhlou regulaci je blbost Pokud nemá vúle nežere olej tak se vynda regulace se rozebere vyčistí podloží 0.1mm podložkama a složí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jendaaaa Odesláno Listopad 26, 2023 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2023 V 20. 11. 2023 at 13:55, pavel71 napsal: Měnit turbo pokud má jen zatuhlou regulaci je blbost Pokud nemá vúle nežere olej tak se vynda regulace se rozebere vyčistí podloží 0.1mm podložkama a složí No, ono je to tak, že jsem měl turbo 81kw vyndáné asi 3 měsíce v garáži, a nějak zatuhlo(jakože se nechce točit)asi vlhkost ze vzduchu?.?, jinak bylo předtím ok... Koupil jsem potom auto s ko turbem a když jsem tam chtěl dát to ok, tak jsem přišel na to že asi už ok není.... nebo jestli bych to nějak rozhejbal..... nevím.. Jako další variantu co mám je ještě to turbo 66kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Listopad 26, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2023 Repase turba se dělají výměnným způsobem...pošlete jako balík svoje staré a dostanete zrepasované v podstatě obratem. Dají do něj úplně nový vnitřek jako oběžná kola, ložiska a regulace včetně "plechovky". Cena oproti novému je nižší cca +/- 8000,-Kč. Kupovat už jeté není dobrá volba, nevíte co má za sebou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.